Les Orangers Beach Resort Afbeelding Les Orangers Beach Resort
Les Orangers Beach Resort ****
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - Hammamet

Les Orangers Beach Resort

****

Les Orangers Beach Resort een zeer goed verzorgd, gemoedelijke hotel dat zeer smaakvol is ingericht en gelegen is direct aan het strand in een schitterende tuin.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Les Orangers Beach Resort een zeer goed verzorgd, gemoedelijke hotel dat zeer smaakvol is ingericht en gelegen is direct aan het strand in een schitterende tuin.

Ligging: Kilometerslange mooie zandstranden en een eeuwenoude ommuurde binnenstad met vele kleine boetiekjes geven Hammamet een bijzondere charme. Al ten tijde van de Romeinen was Hammamet zeer in trek door zijn ideale ligging tussen twee baaien. De meeste hotels zijn in Moorse stijl gebouwd en liggen in een prachtige tuin met directe toegang tot het strand.

Hotel Les Orangers Beach Resort is heerlijk rustig gelegen, direct aan het zandstrand en op ca. 4 km van het oude centrum van Hammamet.

Faciliteiten: De kamers van het hotel bevinden zich verspreid door de prachtige, ruim opgezette tuin (max. 3 verdiepingen). In het hoofdgebouw bevinden zich de lobby met receptie, huurkluisjes, lift, winkeltjes, tv-ruimte, gratis draadloos internet in de lobby en op het terras van het hotel. Er zijn 3 bars waaronder een lobbybar, poolbar, beachbar, Moors cafe, snackbar bij het zwembad, buffetrestaurant, 3 a la carte restaurants (Tunesisch, Italiaans en Aziatisch), disco en wasmachine/-droger. In de tuin ligt het zwembad dat omringd wordt door het zonneterras met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice. Ook op het strand zijn ligbedden, matrasjes en parasols aanwezig. Tevens is er een binnenbad in het hotel.

Sport & Ontspanning: Voor de sportievelingen biedt het hotel de volgende activiteiten: aerobics, basketbal, tafeltennis, beachvolleybal, voetbal, tennis en darts. Tegen betaling watersporten aan het strand. Zowel overdag als s avonds wordt er door het hotel een internationaal animatieprogramma aangeboden. Ook heeft het hotel een binnenbad.

Kinderen: Voor de kinderen is er een apart kinderbad, speeltuin, miniclub (2 t/m 12 jaar), op aanvraag beschikbaar: buggy, flessenwarmer en sterilisatieset en ter plaatse op aanvraag en tegen betaling babysitservice.

Kamer: Modern en verzorgd ingericht in warme kleuren met airco, tv en koelkastje. Badkamer met bad of douche, fohn en badjassen. Balkon of terras. Tuinzicht (A1A/A2A - max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar). Superiorkamer: Als kamer, echter met bad met douche en zeezicht (A1B/A2B - max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar). Deluxe kamer: Als superiorkamer, echter met zitje, kluisje en fohn (A1C/A2C). Executive kamer: Als deluxe kamer, echter met zeezicht, flatscreen tv, internet aansluiting, hangmat, terras, bad met douche en apart toilet. Deze kamers zijn zeer sfeervol en met veel aandacht voor detail ingericht en bevinden zich in de bungalows welke direct aan het strand liggen. Heel geschikt voor een huwelijksreis of luxe vakantie (B1D/B2D).

Verzorging: U verblijft in Les Orangers Beach Resort op basis van ultra all inclusive.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm laat ontbijt van 9:00-11:00 uur lokale (alcoholische) drankjes 24 uur per dag snacks 24 uur per dag diner in Aziatisch, Italiaans en Tunesisch a la carte restaurant (met reservering) laat diner 1 x gratis massage per persoon per verblijf (met reservering) 1 x gratis behandeling happy feet fish per persoon per verblijf (met reservering)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Les Orangers Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203