SENTIDO Aziza Beach Golf en Spa Afbeelding SENTIDO Aziza Beach Golf en Spa
SENTIDO Aziza Beach Golf en Spa ****
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - Hammamet

SENTIDO Aziza Beach Golf en Spa

****

Sentido Aziza beach Golf en Spa is een moderne en luxe ingericht 4-sterren hotel en ligt direct aan het mooie zandstrand van Hammamet. Comfort, kwaliteit en service met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding is gegarandeerd in dit hotel.

Hotel o.b.v. Logies



Sentido Aziza beach Golf en Spa is een moderne en luxe ingericht 4-sterren hotel en ligt direct aan het mooie zandstrand van Hammamet. Comfort, kwaliteit en service met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding is gegarandeerd in dit hotel.

SENTIDO Aziza Beach Golf & Spa biedt alle voorzieningen voor een heerlijke ontspannen vakantie. Zo is er naast het mooie buitenbad ook een binnenbad en kunt u heerlijk ontspannen in het zeer goed verzorgde wellnesscentrum.

Voor eten en drinken zijn verschillende bars en restaurants aanwezig. U overnacht in moderne, sfeervolle kamers voorzien van alle gemakken.

Het 4-sterren hotel is een adult only hotel, dat wil zeggen dat er geen kinderen toegelaten worden van onder de 16 jaar.

Hier kunt u in alle rust genieten van een ontspannen, luxe vakantie in een rustige omgeving. Geniet van de schitterende vergezichten over de Middellandse zee vanaf het terras of het strand. Of geniet van het bruisende centrum van Hammamet dat op ca. 3 km van het hotel ligt.

Faciliteiten

Faciliteiten: Het 4-sterren hotel heeft een ruime lobby met receptie, 2 liften, winkeltje, gratis draadloos internet in de receptie, tegen betaling internethoek, diverse bars o.a. pub, poolbar en Moors cafe, 3 restaurants waarvan 1 buffetrestaurant en 2 a la carte restaurant (Internationaal en Tunesisch) en roomservice. In de mooie tuin van het hotel ligt een zwembad omringd door een zonneterras met ligbedden, parasols en matrasjes en tegen betaling badhanddoekservice (gratis indien u verblijft op basis van all inclusive). Ook aan het strand zijn ligbedden, parasols en matrasjes aanwezig.

Onze SENTIDO services voor koppels en singles vanaf 16 jaar:

  • Draadloos internet in de lobby gratis
  • Mogelijkheid tot laat ontbijten
  • Holiday concierge - maakt uw vakantie persoonlijk
  • Kussenkeuze

Holiday Plus Programma:

  • Body & Mind
  • Cultuur & Mensen

Sport & Ontspanning: Voor de sportieve ontspanning biedt het hotel haar gasten o.a. aerobics, beachvolleybal, darts, fitness, minigolf, tafeltennis en aquarobics. Tegen betaling biljart.

In de omgeving van het hotel kunt u tegen betaling golfen op de banen Yasmine GC (27 holes) en Golf Citrus (45 holes); vanuit het hotel is er regelmatig een shuttle service naar de golfbanen (niet in juli en augustus). De golfbanen bevinden zich op ca. 10 km afstand van het hotel.

In het uitgebreide wellnesscentrum kun u terecht in het verwarmbare binnenbad (gesloten in juli en augustus) en tegen betaling genieten van diverse lichaams- en schoonheidsbehandelingen voor uw ultieme ontspanning. Tevens heeft het wellnesscentrum o.a. een stoombad, sauna en een whirlpool. N.B. het wellnesscentrum is voor jaarlijks onderhoud gesloten van 6 t/m 21 december. Het hotel verzorgt een taxitransfer naar het dichtstbijzijnde wellnesscentrum in deze periode.

Ligging & Omgeving

Ligging: SENTIDO Aziza Beach Golf & Spa ligt direct aan het zandstrand. Het levendige centrum van Hammamet met tal van winkels, restaurants en bars ligt op ca. 3 km.

Verzorging: U verblijft in SENTIDO Aziza Beach Golf & Spa op basis van halfpension of all inclusive. Ontbijt en diner zijn in buffetvorm.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvorm lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uur laat ontbijt van 10:00-11:00 uur snacks van 14:30-17:00 uur dagelijks minibar bijgevuld met water badhanddoekservice

Bijzonderheden Dit hotel is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder.

Kamer: Alle kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van minibar, airco, huurkluisje en tv. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon (1A/2A). Voordeelkamer: Als kamer, echter nog aantrekkelijker geprijsd (2S). Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht (1B/2B). Suite: Als kamer, echter veel ruimer (2C).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

SENTIDO Aziza Beach Golf en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203