Delphin Habib Afbeelding Delphin Habib
Delphin Habib
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - MONASTIR

Delphin Habib


DELPHIN HABIB Het comfortabele Delphin Habib kent een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De reissommen zijn scherp en hetgeen u ervoor terugkrijgt is verbazingwekkend. Wij kunnen u het hotel aanraden!

Hotel o.b.v. All Inclusive



DELPHIN HABIB

Het comfortabele Delphin Habib kent een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De reissommen zijn scherp en hetgeen u ervoor terugkrijgt is verbazingwekkend. Wij kunnen u het hotel aanraden!

Ligging

Delphin Habib ligt direct aan het strand van Monastir en op korte afstand van het centrum. Het hotel beschikt over een prive strand.

Faciliteiten

Het 4-sterrenhotel Delphin Habib beschikt over 200 kamers, ondergebracht in een gebouw. Bij binnenkomst treft u de receptie, lobby bar met zitjes. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad en een zonneterras met ligbedjes en parasols. In het buffetrestaurant en bij de snackbar kunt u terecht voor eten. Bij de bars kunt u drankjes bestellen. Verder biedt Delphin Habib u faciliteiten zoals een dokterspost, was service, winkels en wireless internet tegen betaling. Ook aan de kinderen wordt gedacht; miniclub (4-8 jaar en 8-12 jaar) en een tienerclub.

Kamers

De kamers van Delphin Habib zijn netjes ingericht en voorzien van individuele airconditioning, satelliet tv en een balkon met zitje. Het kluisje en de minibar zijn tegen betaling. De badkamer is voorzien van bad, toilet en haardroger. Tegen een meerprijs kunt u standaardkamers met zeezicht reserveren. De familiekamers bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning

Tijdens uw vakantie in Delphin Habib kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten waaronder tafeltennis, tennis, minigolf, jeu de boules, aerobics, darts, waterpolo, danslessen, volleybal, minigolf, fitness. Men kan een vergoeding vragen voor enkele faciliteiten. Het gebruik van het Wellness Center is tegen betaling. Er is dagelijkse animatie met sport, spel, shows en live muziek.

Verzorging: Delphin Habib

All Inclusive: Ontbijt (06.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00). In de middag snacks. De aanwezige lokale (non) alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00-23.00 uur. Tegen betaling: disco.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Delphin Habib 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203