El Mouradi Cap Mahdia Afbeelding El Mouradi Cap Mahdia
El Mouradi Cap Mahdia ***
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - Mahdia

El Mouradi Cap Mahdia

***

Gelegen vlakbij Mahdia aan de azuurblauwe Middellandse Zee ligt dit plezierige hotel. Een prima uitvalsbasis voor mooie tripjes. Sousse bekend om zijn moskee en medina ligt op 60 km, de mondaine jachthaven van Port El Kantaoui op 66 km. Of wat te denken van het beroemde Romeinse amfitheater van El Djem op 40 km

Hotel o.b.v. All Inclusive



Gelegen vlakbij Mahdia aan de azuurblauwe Middellandse Zee ligt dit plezierige hotel. Een prima uitvalsbasis voor mooie tripjes. Sousse bekend om zijn moskee en medina ligt op 60 km, de mondaine jachthaven van Port El Kantaoui op 66 km. Of wat te denken van het beroemde Romeinse amfitheater van El Djem op 40 km

Ligging: El Mouradi Cap Mahdia in Mahdia

El Mouradi Cap Mahdia ligt direct aan het zandstrand, op ca. 2 km van de winkels en 4 km van downtown Mahdia.

Faciliteiten: El Mouradi Cap Mahdia

El Mouradi Cap Mahdia telt 263 kamers verspreidt over wit gepleisterde gebouwen van 2 etages. Het hotel beschikt over een receptie met kluisverhuur, lounge, tv-ruimte, 2 (buffet-)restaurants, 1 a la carte restaurant, 2 bars, Moors cafe en discotheek. In de ruime tuin liggen de 2 zwembaden waaronder een apart kinderbad. Zowel bij het zwembad als op het strand kunt u gebruik maken van gratis ligbedden en parasols. Ligmatrassen (tegen betaling), badhanddoekenservice (tegen borg). Voor kinderen is er een miniclub (5-12 jaar), teenagerclub (13-17 jaar), minidisco en babysitservice (op aanvraag en tegen betaling). Verder is er een dokterservice, wasservice, minimarkt en zijn er winkeltjes.

Uw hotelkamer:

De kamers zijn voorzien van telefoon, en minibar (op verzoek gevuld, tegen betaling), airconditioning (individueel), satelliet tv, kabelinternet (tegen betaling) en balkon of terras. Badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Kamers hebben tuin- of zeezicht.

Sport & Ontspanning:

In El Mouradi Mahdia kunt u gratis gebruik maken van tafeltennis, basketbal, volleybal, minivoetbal, minigolf, biljart en videogames (tegen betaling), tennis (5 banen, materiaal en verlichting tegen betaling), kayaj, aerobics, boogschieten en darts. Aan het strand: beachvolleybal, ongemotoriseerde watersporten aan het strand. Tegen betaling: gemotoriseerde watersporten. In het beauty centre kunt u tegen betaling gebruik maken van hamam (inclusief peelings), sauna, massages en diverse schoonheidsbehandelingen. Het animatieteam verzorgt een afwisselend programma.

Verzorging: El Mouradi Cap Mahdia

U verblijft in El Mouradi Cap Mahdia op basis van All Inclusive volgens de formule van het hotel: ontbijt (6.00-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00); alle in buffetvorm. Diverse snacks (11.30-12.30 en 14.00-16.00), koffie en theetijd (16.00-17.30) en middernachtsnack (22.00-24.00). Alle lokale (non-) alcoholische dranken (8.00-23.00). Tegen betaling: importdranken, a la carte dineren en dranken in de nachtclub.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

El Mouradi Cap Mahdia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203