Radisson Blu Afbeelding Radisson Blu
Radisson Blu *****
Bestemming: Golf Hammamet - Hammamet

Radisson Blu

*****

Radisson Blu is een luxe resort dat ligt op een groot landgoed van 4 hectare en is van alle gemakken voorzien. Met een schitterend strand met privegedeelte en eersteklas voorzieningen binnen handbereik kunt u hier echt uw hart ophalen en genieten van een weldadige vakantie in Hammamet!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Radisson Blu is een luxe resort dat ligt op een groot landgoed van 4 hectare en is van alle gemakken voorzien. Met een schitterend strand met privegedeelte en eersteklas voorzieningen binnen handbereik kunt u hier echt uw hart ophalen en genieten van een weldadige vakantie in Hammamet!

Ligging: Radisson Blu in Hammamet

Radisson Blu is gelegen op ca. 3 kilometer van het centrum en de kasbah van Hammamet. Nabeul ligt op ca. 11 kilometer afstand en Yasmine Hammamet op ca. 13 kilometer. Het complex ligt direct aan het zandstrand met een privegedeelte.

Faciliteiten: Radisson Blu

Radisson Blu beschikt over 274 kamers verdeeld over 4 verdiepingen. Het hotelterrein beslaat 4 hectare, waar u een receptie, 3 liften, een lobby, 2 restaurants, 4 bars, een lunchroom, en health club met spa, diverse winkels, een kapsalon, gratis wifi en een parkeerterrein vindt. In de prachtige tuin ligt een groot zwembad met apart kinderbad dat wordt omzoomd door een chique terras met ligbedden, matrassen, parasols en palmbomen. U kunt tevens gratis gebruikmaken van de handdoekenservice. Bij het zwembad vindt u een pool-/snackbar voor heerlijke cocktails en versnaperingen. In het complex vindt u tevens een verwarmd binnenbad. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er een mini-club met professionele entertainers die leuke spelletjes en activiteiten organiseren. De mini-club heeft een eigen restaurant, slaapruimte, gamekamer met internet en videospelletjes, filmzaal, theater en verzorgt teken- en schilderworkshops. In de tuin vindt u een speeltuin met moderne toestellen die geschikt zijn voor diverse leeftijden.

Uw hotelkamer:

De mooie standaard kamers van Radisson Blu zijn zeer stijlvol en modern en zijn geschikt voor 1-3 personen. Ze beschikken over een balkon met uitzicht over de tuinen of het zwembad, een badkamer met bad of douche, toilet, fohn en toiletartikelen, airconditioning, een interactieve satelliet televisie, een telefoon, gratis wifi, een minibar, een kluisje en koffie-/theefaciliteiten. Kamers met zeezicht (1-3 personen) kunt u tegen een toeslag reserveren.

Sport & Ontspanning:

U kunt in Radisson Blu gebruikmaken van diverse sportieve faciliteiten als de uitgebreide sportschool, 4 verlichte tennisbanen, midgetgolf, bowling, beachvolleybal, footvolley en voetbal. Tegen betaling kunt u in de omgeving van Radisson Blu tennislessen nemen, watersporten beoefenen, golfen, paardrijden en duiken. Of breng een bezoek aan de eigen Health club met Spa & Thalasso van het hotel.

Verzorging: Radisson Blu

U verblijft in Radisson Blu op basis van logies en ontbijt. Het is ook mogelijk om te verblijven op basis van halfpension.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Radisson Blu 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203