Gradiva Afbeelding Gradiva
Gradiva ****
Bestemming: Istanbul - Istanbul

Gradiva

****

Gradiva Hotel ligt in het centrum van Istanbul, vlak bij de Galatatoren. De centrale ligging maakt van dit viersterrenhotel een goede uitvalsbasis om te winkelen en te ontspannen. Dichtbij liggen tal van trekpleisters zoals het Topkapipaleis, de Aya Sophie en de Grote Bazaar.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Gradiva

Gradiva Hotel ligt in het centrum van Istanbul, vlak bij de Galatatoren. De centrale ligging maakt van dit viersterrenhotel een goede uitvalsbasis om te winkelen en te ontspannen. Dichtbij liggen tal van trekpleisters zoals het Topkapipaleis, de Aya Sophie en de Grote Bazaar. Dit viersterrenhotel heeft een receptie, lounge, lift en wasserette en biedt gratis wifi. Dagelijks krijg je een heerlijk a-la-carte-ontbijt voorgeschoteld. In het restaurant kun je van internationale gerechten proeven terwijl je geniet van het uitzicht over het historische schiereiland en de Bosporus. Het Gradiva Hotel beschikt ook over een nachtclub en een dakterras met barservice en muziek. Het hotel telt 32 stijlvol ingerichte kamers met telefoon, internetverbinding, satelliet-tv, docking station voor iPod®, kluisje, minibar, airconditioning, haardroger, badslippers, douche en toilet. Sommige kamers kijken uit op de zee. De tramhalte ligt op slechts 150 m van het hotel en biedt gemakkelijk toegang tot de historische wijk Sultanahmet. De luchthaven Ataturk bevindt zich op ca. 15 km.

Ligging

Gradavia heeft een centrale ligging in Istanbul en ligt op slechts 15 min. van het Topkapipaleis, de Aya Sophia, de Blauwe Moskee en de Grote Bazaar.

Voordelen/Kortingen

  • Kinderkorting: geldig op basis van logies ontbijt, op de kamer van minimaal 2 volbetalende personen: 0 t/m 6 jaar gratis.
  • Vroegboekkorting: 10% korting indien je boekt t/m 45 dagen voor aankomst bij een verblijf tussen 25/10/2013-13/11/2014.
  • Verblijfskorting: 15% korting op een verblijf van minimaal 4 nachten tussen 25/10-31/10/2013, 27/12/2013-2/1/2014 en 1/4-31/5/2014.
  • Kortingen: De vroegboekkorting is niet te combineren met de verblijfskorting.

Extra informatie

  • Huisdieren: niet toegestaan

Eten en drinken

  • ontbijt a la carte

Gratis

  • babybed (bij reservering opgeven)

Kamers

Het hotel heeft 32 kamers (verdeeld over 8 verdiepingen) met telefoon, internetverbinding, satelliet-tv, docking station voor iPod®, kluisje, minibar, airconditioning, haardroger, badslippers, douche en toilet. Alle kamers voor niet-rokers.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Gradiva 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203