Nidya Galataport Afbeelding Nidya Galataport
Nidya Galataport ****
Bestemming: Istanbul - Istanbul

Nidya Galataport

****

Nidya Galataport is een uitstekend hotel in Istanbul voor zowel stedentrips als voor zakelijke reizen.Nidya Galataport beschikt over Schitterende hotelkamers, uitstekende service en is gelegen vlakbij de belangrijkste toeristische attracties.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Nidya Galataport is een uitstekend hotel in Istanbul voor zowel stedentrips als voor zakelijke reizen.Nidya Galataport beschikt over Schitterende hotelkamers, uitstekende service en is gelegen vlakbij de belangrijkste toeristische attracties.

Ligging: Nidya Galataport in Istanbul

Nidya Galataport ligt in de stadswijk Galataport, een opkomend toeristisch centrum in Istanbul, op korte afstand van de historische centra van Sultanahmet en het Taksim plein. Vlakbij het hotel vindt u een tramhalte die u binnen enkele minuten naar de belangrijkste toeristische attracties brengt.

Faciliteiten: Nidya Galataport

Nidya Galataport beschikt over een hoofdgebouw met 120 stijlvol gedecoreerde kamers. Faciliteiten van het hotel zijn een receptie, een lobby met bar, 2 restaurants, 3 vergaderzalen, een dakterras, een bistro en een Spa & Fitness center. In het gehele hotel kunt u gebruikmaken van gratis wifi. Services en diensten tegen betaling: een souvenirwinkel, een minimarkt, een kapsalon, parkeergelegenheid en een babysitservice.

Uw hotelkamer:

De stijlvolle kamers van Nidya Galataport zijn modern ingericht en zijn geschikt voor 1-3 personen. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en fohn, airconditioning, een LED/LCD televisie met o.a. betaaltelevisie, een telefoon, een kluisje, gratis wifi, een minibar en koffie- en theefaciliteiten.

Sport & Ontspanning:

Nidya Galataport heeft een eigen Spa & Fitness center waar u tegen betaling kunt genieten van een welkome onderbreking. In het Spa & Fitness center vindt u een Turks bad, een sauna en 3 massagekamers.

Verzorging: Nidya Galataport

U verblijft in Nidya Galataport op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt (07.00-10.00) is in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nidya Galataport 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203