Paloma Bitez Appartementen Afbeelding Paloma Bitez Appartementen
Paloma Bitez Appartementen ***
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bitez

Paloma Bitez Appartementen

***

In dit 3-sterren appartementencomplex vindt u heerlijk comfortabele appartementen in een verzorgd vakantiedorpje, gebouwd in een knusse dorpsstijl. Er zijn 2 zwembaden aanwezig, elk met apart kinderbad. Appartementencomplex Paloma Bitez is super centraal gelegen. Het mooie strand en gezellige centrum van Bitez vindt u op korte afstand van het appartement.

Appartement o.b.v. Logies



Paloma Bitez Appartementen

Paloma Bitez Appartementen is een nette accommodatie, bestaande uit diverse kleine appartementengebouwen en omgeven door verzorgde, subtropische begroeiing. De accommodatie is gebouwd op een voormalige sinaasappelplantage. Hieraan herinnert een 200 jaar oud, typisch Turks gerestaureerd huis. Aan de voorzijde is een terras, dat overdekt wordt door druivenranken. Paloma Bitez Appartementen beschikt onder andere over 2 buitenbars, een restaurant en 2 zwembaden met elk een kinderbad.

Ligging Paloma Bitez Appartementen

Paloma Bitez Appartementen is gelegen in de 3e baai (na Bodrum en Gumbet) aan de zuidkant van het schiereiland Bodrum is de baai van Bitez. De kleinschalige accommodaties liggen in het groen en het dorpje is nog typisch Turks met een klein centrum met gezellige restaurantjes en barretjes.

De toeristische wijk Bitez Yali is geheel ingesteld op het windsurfen, zodat het strand dan ook een levendige sfeer uitstraalt. Bitez beschikt bovendien over het beste zandstrand van het schiereiland en loopt geleidelijk af in zee. U kunt vanuit hier boottochten maken naar verschillende stranden. Bitez heeft ook een kleine, maar erg gezellige promenade vol terrasjes langs de hele baai.

De appartementen waarin u verblijft zijn rustig gelegen, op slechts 250 m van het strand van Bitez en ca. 500 m van het centrum. Gumbet en Bodrum zijn makkelijk te bereiken per dolmus die vlakbij het hotel stopt.

Faciliteiten Paloma Bitez Appartementen

Paloma Bitez Appartementen zijn een schitterend vakantiedorpje waarbij de appartementen verdeeld liggen over verschillende gebouwtjes van maximaal 2 verdiepingen. In het hoofdgebouw vindt u de lobby met receptie, wi-fi (gratis), huurkluisjes en een minimarkt (o.a. met vers brood, groente en fruit!). Er zijn ook nog 2 bars, een snackbar en een restaurant waar u ook a la carte kunt eten. In de heerlijke tuin liggen 2 zwembaden elk met een apart kinderbad en een zonneterras met ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning Paloma Bitez Appartementen

Tegen betaling kunt u in appartementen Paloma Bitez biljarten. Op het strand worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden door een externe partij. In het hoogseizoen wordt er tegen betaling een Turkse avond met BBQ georganiseerd.

Kamertypes Paloma Bitez Appartementen

Paloma Bitez beschikt in totaal over 61 appartementen.

2-kamerappartement:

1-4 pers. Verzorgde woon-/slaapkamer met slaapbank, eettafel, zithoek, airco (tegen betaling), tv, kitchenette met o.a. 2 kookplaten, koelkast en aparte slaapkamer. Badkamer met douche en fohn. Terras op de begane grond of balkon met zitje op de 1e etage (1A/2A/3A/4A).

Verzorging Paloma Bitez Appartementen

U kunt verblijven in appartementen Paloma Bitez op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt is continentaal en in buffetvorm. Uw diner is gedurende het hoogseizoen in buffetvorm en buiten het hoogseizoen een vast menu.

Ervaringen van klanten

  • Zeer goed en fijn personeel
  • Er zijn 2 zwembaden, die goed worden gecontroleerd en zuiver zijn
  • Paloma Bitez is een gezellig en leuk appartementen complex

Boekingscode: N



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Paloma Bitez Appartementen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203