Amara Island Afbeelding Amara Island
Amara Island *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bodrum

Amara Island

*****

In het schitterende Amara Island ervaart u hoe alles in het werk wordt gestelt om u in alle wensen en behoeften te voorzien. Prachtige zwembaden, een Aquapark voor de kinderen en maar liefst 6 a la carte restaurants. Amara Island, het luxe paradijs waar al uw dromen uitkomen! 'Voel de zachte wind van de Egeische Zee door uw ziel…'

Hotel o.b.v. All Inclusive



In dit schitterende hotel ervaart u hoe Amara Island alles in het werk stelt om u in alle wensen en behoeften te voorzien. Prachtige zwembaden, een Aquapark voor de kinderen en maar liefst 6 a la carte restaurants. Amara Island, het luxe paradijs waar al uw dromen uitkomen! 'Voel de zachte wind van de Egeische Zee door uw ziel…'

Ligging: Amara Island in Bodrum

Amara Island is direct gelegen aan het eigen prive zandstrand en op ca. 1 km van het centrum van Turgutreis. Het centrum van Bodrum bevindt zich op ca. 21 km afstand. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, bars en restaurants. De afstand tot de luchthaven van Bodrum bedraagt ca. 50 km.

Faciliteiten: Amara Island

Amara Island beschikt over ca. 22.000 m2 oppervlakte met 542 kamers die verdeeld zijn over meerdere gebouwen. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes. De koks doen hun uiterste best om voor u heerlijke maaltijden, drankjes en snacks te bereiden. Er is een buffetrestaurant met veel keuze qua eten en drinken en diverse bars in en rondom het hotel. Er zijn 6 a la carte restaurants (Aziatisch, Italiaans, Turks, internationaal, Mongolisch en Japans, waar u met een reservering vooraf eenmaal gratis per verblijf mag dineren). Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om zon, zee, strand en puur relaxen. Dit kunt u bij de 4 buitenzwembaden met voor de kinderen 2 aparte kinderbaden en een Aquapark met 3 glijbanen. Verder kunt u gebruikmaken van het binnenzwembad. De ligbedjes, matrasjes en parasols staan langs het zwembad en op het strand gratis tot uw beschikking. Voor de kinderen is er een speeltuin, kidsclub, Aqua & Fun Land, mini-club (4-12 jaar) en minidisco. Verder treft u in Amara Island tegen betaling diverse winkeltjes, internetcafe, juwelier, kapsalon, wasserette, een disco (23.00-02.00) en doktersservice. Wifi in de openbare ruimtes is beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer:

De moderne standaard kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning (centraal geregeld), kluisje (gratis), telefoon, LCD satelliet televisie, koffie- en theefaciliteiten, minibar (dagelijks gevuld) en balkon of terras met zitje. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u zeezichtkamers op superior kamers boeken. Familiekamers bestaan uit 2 aparte ruimtes.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Amara Island hoeft u zich niet te vervelen: 2 tennisbanen (verlichting en lessen tegen betaling), tafeltennis, darts, schaken, backgammon, beach volleybal en fitness (gratis). Biljart, duiklessen en diverse watersporten aan het strand tegen betaling. U kunt gratis gebruikmaken van het Turks bad, stoombad en de sauna. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgd gedurende de dag een gevarieerd animatieprogramma. In de avond diverse shows, Turkse avond en live muziek.

Verzorging: Amara Island

U verblijft in Amara Island op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.30-21.30), allen in buffetvorm. Snacks (11.00-18.00) en middernachtsnack (24.00-06.00) Alle geselecteerde lokale alcoholische, lokale alcoholvrije en enkele import drankjes 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: overige import dranken, roomservice, sommige a la carte restaurants en verse vruchtensappen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Amara Island 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203