Azka Afbeelding Azka
Azka ****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bodrum

Azka

****

Hotel Azka ligt direct aan het strand in de Bardakci baai en is omgeven door veel groen. U kunt er heerlijk ontspannen op de ligbedjes in de schaduw van de bomen en genieten van de goede service die Azka haar gasten biedt.

Hotel o.b.v. Halfpension



Algemeen

Hotel Azka ligt direct aan het strand in de Bardakci baai en is omgeven door veel groen. U kunt er heerlijk ontspannen op de ligbedjes in de schaduw van de bomen en genieten van de goede service die Azka haar gasten biedt.

Ligging

Direct aan het strand op de grens van Bodrum en Gumbet. Het centrum van Bodrum ligt op ca. 1,5 km. Uitstekende verbindingen door dolmus op de hoofdweg (te bereiken via een helling) en taxibootjes (in het hoogseizoen).

Faciliteiten

Ruime lobby met comfortabele zitjes en receptie, gratis draadloos internet in openbare ruimtes en tegen betaling internethoek liften, minimarkt, kapper, diverse bars, waaronder een pool- en beachbar, restaurant en tegen betaling 24 uur per dag roomservice. Verzorgde tuin, 2 zwembaden, apart kinderbad, zonneterras en strand met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice. Een lift brengt u eenvoudig van het zwembad naar het strandniveau.

Sport & Ontspanning

Tennis en squash (verlichting tegen betaling), biljart, tafeltennis, fitness en basketbal. In het hoogseizoen is er regelmatig livemuziek en 1x per week een Turkse avond. Binnenbad, jacuzzi, sauna, Turks bad en tegen betaling massage

Kamer

Verzorgde kamers ingericht met airco, tv, gratis draadloos internet, minibar en kluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje (1A/2A/3A). Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht (1B/2B/3B). Kamer zeezijde: Als kamer, echter in een apart gebouw nabij het strand gelegen met een terras (max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (2D).

Verzorging

Ontbijt, halfpension. Ontbijt en diner in buffetvorm.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Azka 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203