Diamond Of Bodrum Hotel Afbeelding Diamond Of Bodrum Hotel
Diamond Of Bodrum Hotel *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bodrum

Diamond Of Bodrum Hotel

*****

Diamond of Bodrum heeft een unieke ligging ten opzichte van het strand en het centrum van Bodrum. Na een korte wandeling staat u op de boulevard van Bodrum. De keur aan faciliteiten en comfort maken dat Diamond of Bodrum een plezierig hotel is om te verblijven, u zult zich goed vermaken.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Diamond of Bodrum in Bodrum

Diamond of Bodrum heeft een unieke ligging ten opzichte van het strand en het centrum van Bodrum. Na een korte wandeling staat u op de boulevard van Bodrum. De keur aan faciliteiten en comfort maken dat Diamond of Bodrum een plezierig hotel is om te verblijven, u zult zich goed vermaken.

Ligging: Diamond of Bodrum in Bodrum

Diamond of Bodrum is direct gelegen aan het strand van Bodrum en op wandel afstand van de bekende Halikarnas discotheek en de boulevard. Het openbaar vervoer treft u direct voor het hotel aan.

Faciliteiten: Diamond of Bodrum

Diamond of Bodrum is tegen een helling gebouwd en heeft een prachtig uitzicht over de baai en de St-Petersburcht. Het hotel beschikt over 214 kamers, ondergebracht in een hoofdgebouw en een bijgebouw met 2 verdiepingen, een receptie en ruime lobby met bar. Voor maaltijden en drankjes kunt u terecht in het hoofdrestaurant, het a la carte restaurant, de snackbar en de diverse bars. Verder treft u een buitenzwembad met apart kinderbadje, een binnenbad (verwarmd). Rondom het zwembad en op het strand staan er voldoende bedjes en parasols. Het hotel biedt haar jongste gasten een mini-club (4-12 jaar). Verder treft u in Diamond of Bodrum een internethoek, kapsalon, diverse winkeltjes, doktersservice, wasserijservice, roomservice (tegen betaling) aan.

Uw hotelkamer: Diamond of Bodrum in Bodrum

De standaardkamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van een kluisje (gratis), telefoon, satelliet TV, minibar (gevuld, tegen betaling), airconditioning (centraal en op vaste tijden). Een badkamer met toilet, bad/douche en fohn. De voordeelkamers hebben geen balkon/terras en kunnen onder het straatniveau liggen en hebben geen (uit)zicht. De familiekamers hebben dezelfde faciliteiten als de standaardkamer en bestaan uit 2 kamers. Indien u een standaardkamer boekt met 3 personen en een baby erbij, kan er geen babybedje op de kamer worden geplaatst.

Sport & Ontspanning: Diamond of Bodrum in Bodrum

In Diamond of Bodrum kunt u gratis gebruik maken van tafeltennis, aerobic, beachvolley, aquarobics, darts, spellen in de gamesroom en fitness. Tegen betaling kunt u biljarten en duiken. Voor uw ontspanning kunt u gebruik maken van Turks bad, stoombad, sauna en jacuzzi (gratis). Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Tevens is er een beperkt soft animatieprogramma.

Verzorging: Diamond of Bodrum

All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.30-21.30), allen in buffetvorm. Snacks (15.30-17.00), ijs (14.00-15.00, hoogseizoen), fruit (16.00-17.00, hoogseizoen), Turkse pannenkoeken (13.00-17.00), koffie/thee (17.00-18.00) en middernachtsnacks (23.00-23.30). À la carte restaurant 1x per verblijf (met reservering, drankjes tegen betaling). Alle lokale (alcoholische) drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import drank, verse vruchtensappen, drankjes in Vitamine Bar, drinken in flessen of blikjes en alles na 24.00 uur.

LETOP:

Vertrek op 31 mei is vanaf Eindhoven



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Diamond Of Bodrum Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203