Hilton Bodrum Turkbuku Resort en Spa Afbeelding Hilton Bodrum Turkbuku Resort en Spa
Hilton Bodrum Turkbuku Resort en Spa
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bodrum

Hilton Bodrum Turkbuku Resort en Spa




Hotel o.b.v. Volgens programma



Hilton Bodrum Resort
Turkije - Egeische Kust - Bodrum

Ligging Het Hilton Bodrum is direct gelegen aan ca. 80 m lang prive zandstrand en ca. 5 km van het centrum van Turkbuku. Op ca. 22 km van het centrum van Bodrum.

Faciliteiten: Hilton Bodrum beschikt over 494 kamers en is voorzien van een 24-uurs receptie, lobby (1 uur gratis internet), 6 liften, hoofdrestaurant met buitenterras en 6 a la carte restaurants. Voor een drankje kunt u terecht in een van de vele bars en er is een disco (23.00-03.00). Verder biedt het hotel 4 buitenzwembaden (incl. een Olympisch bad en een zoutwaterbad), 2 binnenzwembaden en een Aqua park met 5 glijbanen. Zonnebedden, matrassen, parasols en handdoekenservice zijn zowel bij het zwembad als aan het strand inclusief. Voor kinderen is er een speeltuin, mini-disco, kinderparadijs, 2 aparte zwembaden en kan er tegen betaling gebruik worden gemaakt van de babysitservice. Tegen betaling biedt het hotel diverse winkeltjes, een kapsalon, game room, internetfaciliteiten, wasserette en een doktersservice.

Uw hotelkamer: Uw kamer in Hilton Bodrum beschikt over airconditioning, telefoon, radio, satelliet televisie, minibar (gratis), kluisje, koffie- en theefaciliteiten, badjas met badslippers en balkon of terras. De badkamer is uitgerust met een bad, douche, fohn en bidet. Voor een kamer met zeezicht betaalt u een toeslag. Wifi beschikbaar.

Sport & Ontspanning: U kunt gratis gebruikmaken van de vele sportfaciliteiten zoals 2 tennisbanen (verlichting, materiaal en lessen tegen betaling), tafeltennis, basketbal, volleybal, aerobic, fitness en minivoetbal. Tegen betaling biljart, duiklessen en gemotoriseerde watersporten aan het strand. Ontspannen kunt u in het Lasua Spa Center, lekker in de jacuzzi, sauna of Turks bad. Massages en diverse behandelingen zijn tegen betaling. Er is live muziek en het enthousiaste entertainmentteam verzorgt een afwisselend animatieprogramma gedurende de dag en avond.

Verzorging: U verblijft in Hilton Bodrum op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) allen in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-23.00) en middernachtsnack (24.00-01.00). Alle door het hotel geselecteerde (non-)alcoholische dranken en sommige import dranken 24 uur per dag inclusief. Tegen betaling: The Beach Club (geopend van 12.00-18.00 uur), verse vruchtensappen, overige importdrank, roomservice en diverse koffiesoorten. U kunt tegen een toeslag dineren in een van de a la carte restaurants (eur 15-20, - per persoon, reservering verplicht).

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hilton Bodrum Turkbuku Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203