Xanadu Island Afbeelding Xanadu Island
Xanadu Island *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bodrum

Xanadu Island

*****

Xanadu Island is geopend in april 2010 en is een bijzonder en uniek hotel. Xanadu Island ligt op een magisch schiereiland volledig omringd door het kristalheldere water van de Egeische Zee. Hier geen kamers maar suites en villa's met stuk voor stuk een fenomenaal uitzicht op zee en Griekse eilandjes. Het prachtige design en de unieke architectuur maken Xanadu Island tot een heus meesterwerk.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Xanadu Island

Xanadu Island is een nieuwe, ruim opgezette, all-inclusive accommodatie. Het uitgestrekte complex beslaat een prive-schiereiland en bestaat uit diverse gebouwen met zeer verzorgd en comfortabel ingerichte suites. Vanuit vrijwel alle suites en vanaf de zwembadterrassen heeft men fraai uitzicht op zee en de omgeving. Het hoofdgebouw is rondom een zonnige, ruime patio met terras gebouwd. Bij het grindstrand zijn tevens watersportmogelijkheden, zoals windsurfen, zeilen en duiken. Verder zijn er o.a. een wellnesscenter, tennisbaan, bowlingbaan, 3 restaurants, een discotheek, enkele winkels en 5 bars. Bar Rosebud is ruim en comfortabel en 24 uur p.d. geopend.

Ligging Xanadu Island in Bodrum

Xanadu Island ligt op een prive schiereiland vlakbij het idyllische dorpje Akyalar. Het centrum van Turgutreis ligt op 5 kilometer. Bodrum ligt op circa 22 kilometer en is per dolmus in 30 minuten te bereiken.

Faciliteiten Xanadu Island

Xanadu Island is de nieuwste aanwinst van de bekende Xanadu keten en overtreft alles. Het hotel is gebouwd op een prive schiereiland en bestaat uit een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen liggen verspreid over het eiland. In het hoofdgebouw treft u de receptie, lobby met lobbybar en gezellige lounge. In de restaurants zult u genieten van de culinaire hoogstandjes van de koks. Er is een hoofdrestaurant en 2 a la carte restaurants; Italiaans (hoort bij het All-in concept) en Zeevruchten & Vis (tegen betaling). U dient hiervoor een dag van tevoren te reserveren en toegang is vanaf 12 jaar. Over het complex verspreid liggen diverse bars en een discotheek. In de weelderige tuin liggen 2 zwembaden waarvan 1 met apart kinderbad en omgegeven door zonneterrassen met ligbedjes in zon- en schaduwplekken. Tevens biedt Xanadu Island u een handdoekenservice. Ook op de houten zonnedekken staan er ligbedjes. Maar Xanadu Island heeft u tegen betaling meer te bieden; kapsalon, diverse winkeltjes, was & strijk service, minimarkt, dokterspost, game room, en internetfaciliteiten. Voor de jongste gasten van dit droomhotel is er een miniclub (4-12 jaar), kinderbuffetten, speeltuin en babysit service.

Uw suite Xanadu Island

Xanadu Island heeft geen kamers maar suites en villas. Alle suites beschikken over airconditioning, telefoon, minibar (dagelijks bijgevuld), kluisje, LCD TV, wireless internet (tegen betaling) en een gemeubileerd balkon. Badkamer met bad/douche, slippers, badjas, make-up spiegel en fohn. Courtyard Suite: Suite in het hoofdgebouw met een 2-persoonsbed of 2 losse bedden en een slaapbank. Sunset Suite: Suite in de tuin met een 2-persoonsbed of 2 losse bedden en een zitgedeelte met een slaapbank, afgescheiden door schuif deuren. Romance Suite: Suite in het hoofdgebouw met een halletje, inloopkast, ruime kamer met een cirkelvormig kingsize bed, een aparte zitgedeelte en gemeubeld balkon. De ruime badkamer heeft een jacuzzi, aparte douche, toilet, dubbele wastafel en fohn.

Sport & Ontspanning Xanadu Island

Het hotel biedt voldoende activiteiten aan; tennisbaan, mini voetbalveld, tafeltennis, basketbal, aerobic, 2 bowlingbanen (vanaf 16jr.), darts, biljart. De watersporten zijn tegen betaling en aangeboden door derden. Het professionele animatieteam verzorgd overdag leuke activiteiten en s avonds shows in het amfitheater. In Xanadu Island vindt u het Shang-Du Sap & Wellness center met verwarmd binnenbad met kindergedeelte, sauna, stoombad, hamam en een uitgebreide keuze van massages en behandelingen.

Verzorging Xanadu Island

U verblijft in Xanadu Island op basis van High Class All Inclusive volgens de formule van het hotel: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Gedurende de dag allerlei snacks, in de middag patisserie en ijsjes. Voor kinderen zijn er speciale kinderbuffetten. Bij aankomst ontvangt u een welkomst drankje. Uw minibar wordt dagelijks bijgevuld. Een selectie van import drankjes en alle aanwezige lokale alcoholische en non alcoholische drankjes 24 uur per dag volgens de openingstijden van de diverse outlets. Tegen betaling: roomservice met een speciale menukaart.

Ervaringen van klanten

  • De ligging op het schiereiland is fantastisch
  • Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam
  • Zalig hotel voor rustzoekers!



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Xanadu Island 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203