Mi Playa Afbeelding Mi Playa
Mi Playa ****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Cesme

Mi Playa

****

Mi Playa Hotel is pas geopend vanaf half april 2014 staan alle professionele medewerkers voor u klaar om u in alle wensen en behoeften te voorzien. Waar wacht u nog op

Hotel o.b.v. All Inclusive



Mi Playa Hotel is pas geopend vanaf half april 2014 staan alle professionele medewerkers voor u klaar om u in alle wensen en behoeften te voorzien. Waar wacht u nog op

Ligging: Mi Playa Hotel in Ala?ati

Mi Playa Hotel is gelegen in de schitterende groene baai van Boyalik en direct aan het zandstrand. Het zandstrand loopt langzaam af in zee en is daardoor zeer kindvriendelijk. Op ca. 10 minuutjes rijden van het centrum van Ala?ati. Het centrum van Çe?me bevindt zich op ca. 5 kilometer en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of een huurauto.

Faciliteiten: Mi Playa Hotel

Het Mi Playa Hotel is een uitstekend 4-sterren hotel en beschikt over 160 kamers, onderverdeeld in 5 blokken van 3 verdiepingen. U treft er een receptie met lobby en zitjes. Uw maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant, maar u kunt er ook voor kiezen om te dineren in het a la carte restaurant (eenmaal per verblijf gratis, reservering verplicht). Voor uw drankje kunt u terecht bij de diverse bars en er is een Beach Bar (10.00-18.00). In de prachtige groene tuin vindt u een zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden en parasols gratis voor u klaar. Voor de kids is er een mini-club (4-12 jaar), een kindertheater, mini disco en een speeltuintje. Verder biedt het Mi Playa Hotel u een minimarkt, autoverhuurservice, een internetcafe en een doktersservice (alle tegen betaling). Wifi in de openbare ruimtes is beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer (1-3 personen) in Mi Playa Hotel is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over een telefoon (tegen betaling), LCD televisie, minibar, kluisje (tegen betaling, ca. eur 2, - per dag), een telefoon en een balkon met zitje. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Voor gezinnen raden we een familiekamer (max. 4 personen) aan. De familiekamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar beschikt over een aparte slaapkamer.

Sport & Ontspanning:

In het Mi Playa Hotel kunt u gratis gebruikmaken van het fitness center, tafeltennis, darts, tennis, (beach) volleybal, ochtend gymnastiek, boccia en verschillende waterspellen. In het Health Living Center kunt u zich heerlijk in de watten laten leggen. Massages en diverse schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Verzorging: Mi Playa Hotel

U verblijft in Mi Playa Hotel op basis van All Inclusive volgens de volgende formule van het hotel: ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.30-21.30), ontbijt en diner in buffetvorm, lunch is een menu. Diverse snacks (15.00-17.00), koffie, thee en koekjes (17.00-18.00) en middernachtsnack (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Eenmaal per verblijf kunt u gratis dineren in het a la carte restaurant (reservering verplicht). Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23.00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mi Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203