Iberotel Sarigerme Park Afbeelding Iberotel Sarigerme Park
Iberotel Sarigerme Park
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Dalaman

Iberotel Sarigerme Park




Hotel o.b.v. Volgens programma



Iberotel Sarigerme Park is gebouwd in een traditionele Turkse stijl en is gelegen in een prachtig groene tuin. Dit strandhotel biedt uitgebreide sport- en recreatiemogelijkheden voor het hele gezin en is op korte loopafstand van het centrum van Sarigerme.

Ligging: Iberotel Sarigerme Park in Sarigerme

Iberotel Sarigerme Park ligt direct aan een mooi zandstrand. Het gezellige centrum van Sarigerme ligt op ongeveer 500 meter afstand. Het centrum van Dalaman ligt op circa 15 kilometer. Het openbaar vervoer treft u voor het hotel aan.

Faciliteiten: Iberotel Sarigerme Park

Iberotel Sarigerme Park telt 375 kamers, verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. u treft er een ruime lobby met zitjes, een receptie en een TV ruimte. In de prachtige groene tuin liggen 2 zwembaden en 2 kinderbaden, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Het hotel biedt een handdoekenservice (gratis, wissel tegen betaling). Er is een buffetrestaurant en er zijn 4 bars. Verder biedt Iberotel Sarigerme Park een wasserette, een doktersservice, diverse winkeltjes, babysitservice, een kapsalon en een fotograaf. In de lobby kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Voor kinderen is er een mini-club (4-11 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer is gelegen in het hoofdgebouw van Iberotel Sarigerme Park en is netjes en modern ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, kluisje (gratis), minibar (gevuld bij aankomst), gratis wifi, telefoon en een balkon of terras met zitje. Een badkamer met douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een bungalow boeken, deze zijn gelegen in de bijgebouwen. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Iberotel Sarigerme Park kunt u gratis gebruikmaken van tennis (verlichting tegen betaling), fitness, boccia, beachvolley, boogschieten, darts, tafeltennis, aerobic, waterpolo en biljart. Aan het strand worden diverse watersporten tegen betaling aangeboden. In het Spa & Beauty Center kunt u genieten van het Turks bad. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. 6 dagen per week organiseert het animateam een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging: Iberotel Sarigerme Park

U verblijft in Iberotel Sarigerme Park op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-09.30), laat ontbijt (09.30-10.30), lunch (12.30-15.00) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-16.30), ijs (11.00-17.00), koffie/thee en koekjes (15.00-17.00), nachtsoep (23.00-24.00) en middernachtsnack (24.00-07.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: drankjes in de disco en verse vruchtensappen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Iberotel Sarigerme Park 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203