Didim Beach Afbeelding Didim Beach
Didim Beach *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Didim

Didim Beach

*****

Didim Beach is gelegen in een prachtige baai direct aan het privestrand en biedt u alle rust en comfort met mogelijkheden tot vermaak. Een ideaal familiehotel!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Didim Beach

Didim Beach is gelegen in een prachtige baai direct aan het privestrand en biedt u alle rust en comfort met mogelijkheden tot vermaak. Een ideaal familiehotel!

Ligging: Didim Beach in Didim

Didim Beach ligt direct aan het strand. Het centrum van Altinkum vindt u op ca. 1 km. Er is een dolmushalte voor het hotel.

Faciliteiten: Didim Beach

Het hotel telt 385 kamers en bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw met maximaal 8 verdiepingen en beschikt over een receptie, lobby met zitjes, 6 liften en een TV kamer. U kunt uw maaltijden gebruiken in het buffetrestaurant met binnen- en buitenterras waar iedere keer smaakvolle gerechten worden gepresenteerd of in het a la carte restaurant. Het hotel heeft meerdere bars en een discotheek. In de tuin ligt het grote zwembad in een vorm van een dolfijn en voor meer waterplezier is er een zwembad met 2 glijbanen en een apart kinderbad. De zwembaden worden omringd door een zonneterras en ligweide met voldoende ligbedden, matrasjes en parasols. Er is een badhanddoekenservice aanwezig. Tevens kunt u aan het strand ook gratis gebruik maken van ligbedden, matrasjes en parasols. Voor de kleintjes is er een mini-club (4-12 jr) en een speeltuin. Verder is er een wasserette, winkeltje, babysitservice, kapsalon, minimarkt en een dokter. In de lobby van het hoofdgebouw heeft u gratis wifi.

Uw hotelkamer: Didim Beach

De standaard kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, sat-tv, minibar (gevuld bij aankomst met fris, hierna met water), huurkluisje en airconditioning. Badkamer voorzien van bad of douche, toilet en fohn. Kamers met zeezicht mogelijk tegen een meerprijs. U kunt ook een familiekamer reserveren en hebben dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met een extra slaapkamer.

Sport & Ontspanning: Didim Beach

Didim Beach biedt u fitness, darts, aerobic, kano, waterfiets, beachvolley, tafeltennis , tennis (materiaal en verlichting tegen betaling), basketbal en minivoetbal gratis aan. Tegen betaling: biljart, bowlen en watersporten. In het Spa & Wellness centrum kunt u gebruik maken van de sauna en het Turkse bad en tegen betaling van massagebehandelingen. Het animatieteam verzorgt een gevarieerd programma.

Verzorging: Didim Beach

Ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Snacks (12.30-17.00), koffie/thee met koekjes (17.00-18.00), middernachtbuffet (24.00-01.00), sandwiches (01.00-06.00) en a la carte restaurant (1x per verblijf, met reservering). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes, een selectie van import dranken, tussen 10.00 en 08.00 uur. Tegen betaling: roomservice, drankjes bij Marina bar & cafe, sommige import drank, luxe drankjes, flessen drinken, champagne en verse vruchtensappen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Didim Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203