Orka Gardens Afbeelding Orka Gardens
Orka Gardens ***
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Fethiye

Orka Gardens

***

Orka Gardens is een nieuw appartementencomplex en is een ideale accommodatie voor wie rust wil en geen behoefte heeft massa toerisme. De appartementen liggen royaal verspreid, om u meer privacy te geven en een extra vleugje luxe.

Appartement o.b.v. Logies



Orka Gardens

Orka Gardens is een nieuw appartementencomplex en is een ideale accommodatie voor wie rust wil en geen behoefte heeft massa toerisme. De appartementen liggen royaal verspreid, om u meer privacy te geven en een extra vleugje luxe.

Ligging: Orka Gardens in Fethiye

Orka Gardens ligt in een rustige omgeving en aan de voet van de bergen. Op ca. 1500 meter ligt het centrum van Hisaronu, hier vindt u winkeltjes en restaurantjes. Club Orka & Villa's ligt op ca. 600 meter afstand.

Faciliteiten: Orka Gardens

Orka Gardens beschikt over 29 appartementen en zijn royaal verspreid. In de zeer goed onderhouden tuin, met bananen-, palm- en pijnbomen, vindt u een groot zwembad met apart kinderbad. U kunt ook gebruik maken van de faciliteiten van Club Orka & Villa's. Hier vindt u onder andere een dokters service, roomservice, was service, internet mogelijkheden, tv ruimte, kapsalon, discotheek en een bioscoop (voor sommige van deze faciliteiten worden kosten berekend). Voor de kids biedt Club Orka & Villa's een kids club en een speeltuintje.

Uw appartement:

Uw 2-kamerappartement (voor maximaal 4 personen) beschikt over een woon-/slaapkamer, televisie, dvd-speler, kitchenette (oven, kookplaat, waterkoker, broodrooster en koelkast), strijkijzer en strijkplank, wasmachine, eettafel, een balkon en een slaapkamers. Een badkamer met douche en toilet. Er zijn ook 3-kamerappartementen (voor 5 of 6 personen), deze appartementen hebben een extra slaapkamer. Beide appartementen zijn in duplex stijl.

Verzorging: Orka Gardens

U verblijft in Orka Gardens op basis van Logies. Consumpties in Club Orka & Villa's zijn tegen betaling.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Orka Gardens 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203