Sun City Afbeelding Sun City
Sun City
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Fethiye

Sun City


Club Sun City ligt aan het strand en het centrum van Oludeniz ligt op 150 meter. Het centrum van Fethiye ligt op 12 kilometer. Er rijdt een gratis shuttleservice van het hotel naar het strand.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Club Sun City

Het strand en het centrum van Oludeniz ligt op 150 meter. Het centrum van Fethiye ligt op 12 kilometer. Er rijdt een gratis shuttleservice van het hotel naar het strand.

Ligging

Het strand en het centrum van Oludeniz ligt op 150 meter. Het centrum van Fethiye ligt op 12 kilometer. Er rijdt een gratis shuttleservice van het hotel naar het strand.

Faciliteiten

Club Sun City beschikt over 206 kamers verdeeld over 13 blokken. In de tuin ligt een relaxpool, een animatiebad en een kinderbad omringd door een zonneterras met gratis ligbedden, matrasjes en parasols. Er is een handdoekenservice (met borg). Voor heerlijke gerechten kunt u terecht in het buffetrestaurant met binnen- en buiten zitgedeelte en voor lichte gerechten bij de snackbar. Uw drankjes kunt u nuttigen in de diverse bars en disco. Verder een kapsalon, wasserette, dokter, minimarkt en winkels. Voor de kleintjes is er een mini-club (4-12 jaar) en kinderanimatie.

Kamers

De standaardkamers van Club Sun City zijn comfortabel ingericht en voorzien van een kluisje (tegen betaling), telefoon, satelliet TV, mini koelkastje en centrale airconditioning. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon.

Sport & Ontspanning:

U kunt in het Club Sun City gratis gebruik maken van fitness, darts, jeu des boules, tafeltennis, tennisbaan (verlichting tegen betaling). Biljart en minigolf zijn tegen betaling. In het Spa Center is het Turkse bad, binnenbad en de sauna gratis, behandelingen tegen betaling. Overdag en s avonds organiseert het animatieteam een leuk programma.

Verzorging: U verblijft in Club Sun City op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00), diner (19.30-21.30), allen in buffetvorm. Snacks (14.00-16.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), ijs (15.00-17.00) en middernachtsnack (23.00-24.00). Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes tussen 10.00 en 24.00 uur. Tegen betaling: import drank, alle drankjes na 24.00 uur en verse vruchtensappen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sun City 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203