Hotel Baba Afbeelding Hotel Baba
Hotel Baba ***
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Gumbet

Hotel Baba

***

Gunstig gelegen hotel direct aan het strand in de gezellige baai van Gumbet. Het centrum van Gumbet met haar bruisende nachtleven ligt op loopafstand.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Hotel Baba

Gunstig gelegen hotel direct aan het strand in de gezellige baai van Gumbet. Het centrum van Gumbet met haar bruisende nachtleven ligt op loopafstand. Hotel Baba beschikt over een zwembad met kindergedeelte en strand met ligbedden, matrasjes en parasols. Tegen betaling kunt u ontspannen in het Turks bad, de sauna en genieten van diverse massages. Voor de sportieve vakantieganger zijn er diverse watersporten mogelijk.

Er is een restaurant aanwezig waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd en bij de poolbar kunt u genieten van een lekker drankje. Daarnaast er is in het hotel een discobar.

Hotel Baba ligt direct aan het heerlijke Gumbet-strand in het levendige centrum. Op ca. 3 km is het centrum van Bodrum gelegen.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een lobby met receptie, huurkluisjes, gratis draadloos internet bij de discobar en het restaurant. Zwembad met kindergedeelte en strand met ligbedden, matrasjes en parasols.

Sport en Ontspanning

Tegen betaling kunt u hier biljarten. Aan de baai van Gumbet tegen betaling diverse (gemotoriseerde) watersporten, zoals bananariding, ringo en jeski. Tegen betaling Turks bad, sauna en massage. Tevens worden er door het hotel karaoke avonden georganiseerd.

Ligging

Het hotel ligt direct aan het heerlijke Gumbet-strand in het levendige centrum. Op ca. 3 km is het centrum van Bodrum gelegen.

Grenzend aan Bodrum ligt het gezellige plaatsje Gumbet, dat de laatste jaren is uitgegroeid tot een zeer geliefde bestemming. Het zandstrand van Gumbet is lang en behoort tot de populairste van het schiereiland. De watersportmogelijkheden zijn er talrijk en langs het strand vindt u een scala aan gezellige restaurantjes en barretjes. Het strand en het centrum liggen vanaf de meeste hotels op loopafstand waardoor Gumbet ook bij families erg in trek is.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Baba 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203