Hotel Aqua Afbeelding Hotel Aqua
Hotel Aqua *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Icmeler

Hotel Aqua

*****

Hotel Aqua is een mooi, 5-sterren hotel dat rustig gelegen is op loopafstand van Icmeler. In dit luxe resort - gelegen aan het strand - staat Turkse gastvrijheid centraal. Voor een ontspannende strandvakantie met leuke plaatsen als Icmeler en Marmaris vlakbij, bent u hier aan het juiste adres.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Aqua

Hotel Aqua is een mooi, 5-sterren hotel dat rustig gelegen is op loopafstand van Icmeler. In dit luxe resort - gelegen aan het strand - staat Turkse gastvrijheid centraal. Voor een ontspannende strandvakantie met leuke plaatsen als Icmeler en Marmaris vlakbij, bent u hier aan het juiste adres. Het hotel beschikt over een grote lobby met receptie, winkeltjes, een kapper, een tv-ruimte, wasserijservice en tegen betaling mag u gebruik maken van de internethoek met gratis draadloos internet in het gehele hotel. In de tropische tuin vindt u een zwembad, een zonneterras en aangrenzend het strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Ook is er een wellnesscenter met binnenbad, Turks bad, sauna en tegen betaling kunt u genieten van een massage. Sportievelingen kunnen tafeltennissen, fitnessen en tennissen. Tegen betaling kunt u biljarten en diverse watersporten beoefenen aan het strand. Daarnaast is er regelmatig avondanimatie voorzien.

Voor eten en drinken kunt u terecht bij het buffetrestaurant met terras of bij het a la carte restaurant. Ook zijn er 3 bars in het hotel, waaronder een beachbar.

Kinderen kunnen zich vermaken in het aparte kinderbad, in de speeltuin en in de miniclub die toegankelijk is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Daarnaast is er op aanvraag en tegen betaling babysitservice beschikbaar.

Hotel Aqua is rustig gelegen aan een prive strand. Het centrum van Icmeler met verschillende winkels, restaurants en bars ligt op loopafstand van het hotel. Het centrum van Marmaris ligt op circa 8 km en is eenvoudig te bereiken met de dolmus.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een grote lobby met receptie, liften, winkeltjes, kapper, tv-ruimte, tegen betaling internethoek, gratis draadloos internet, roomservice, buffetrestaurant met terras, 3 a la carte restaurant (Italiaans, Turks of vis) en 3 bars. In de verzorgde tuin zwembad, zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport en Ontspanning

Tafeltennis, fitness en tennis (verlichting tegen betaling). Tegen betaling watersporten op het strand. Regelmatig animatieprogramma met overdag sport en spel en s avonds shows of livemuziek. Wellnesscenter met binnenbad, Turks bad, sauna, ijsfontein, sportzwembad en tegen betallig massage.

Ligging

Rustig gelegen aan het strand en midden in het centrum van Icmeler met op loopafstand vindt u winkeltjes, bars en restaurant. Op ca. 8 km ligt het oude centrum van Marmaris en is eenvoudig te bereiken met een dolmus.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Aqua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203