All Inclusive L Etoile Hotel Afbeelding All Inclusive L Etoile Hotel
All Inclusive L Etoile Hotel ****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

All Inclusive L Etoile Hotel

****

Strand, stad en gezelligheid! Het prachtige L'Etoile Hotel ligt midden in de gezellige kustplaats Icmeler. Dankzij zijn gunstige ligging kunt u de stad met al zijn winkels, restaurants en bars te voet bereiken. Het privestrand van L'Etoile Hotel ligt vrijwel direct aan het hotel, en wordt slechts gescheiden door een promenade.

Hotel o.b.v. All Inclusive



L Etoile Hotel

Strand, stad en gezelligheid! Het prachtige L'Etoile Hotel ligt midden in de gezellige kustplaats Icmeler. Dankzij zijn gunstige ligging kunt u de stad met al zijn winkels, restaurants en bars te voet bereiken. Het privestrand van L'Etoile Hotel ligt vrijwel direct aan het hotel, en wordt slechts gescheiden door een promenade.

Ligging

L'Etoile Hotel ligt direct een prachtig privestrand in het centrum van de gezellige kustplaats Icmeler. Op circa 100 meter afstand vindt u winkeltjes, restaurants en bars. Marmaris ligt op circa 8 kilometer afstand. Op circa 100 meter vindt u een Dolmus.

Faciliteiten

L'Etoile Hotel heeft 201 kamers. U vindt in L'Etoile Hotel een receptie met lobby, een TV ruimte en 3 liften. L'Etoile Hotel heeft een tuin met een groot zwembad en een geheel apart kinderzwembad, ligstoelen, parasols en een badhanddoekenservice (met borg). Er is een privestrand met ligstoelen (tegen betaling) en parasols. In het buffetrestaurant met (buiten)terras kunt u dagelijks genieten van lekkere gerechten. Bovendien is er een a la carte restaurant waar u tegen bijbetaling kunt dineren (reserveren vereist) en zijn er diverse bars, waaronder een pool-/snackbar. Op het complex vindt u een internetcafe waar u tegen betaling gebruik kunt maken van internet. In de lobby is draadloos internet gratis. Op het complex vindt u een mini-markt, dokter en conferentieruimte. Tegen betaling kunt u gebruik maken van massages, de kapsalon en de wasserette. Voor de kinderen is er een speeltuin.

Sport & Ontspanning

De hele dag organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor volwassenen. Tafeltennis, pooltafel, backgammon, darts, tennis (verlichting tegen betaling), basketbal, voetbal, sauna met Turks stoombad en fitness centrum zijn gratis. Aan het strand zijn er diverse watersporten tegen betaling. 's Avonds is er live muziek en 1 keer in de week wordt er een Turkse avond georganiseerd (in het hoogseizoen).

Hotelkamer

De standaardkamers van L'Etoile Hotel zijn ruim opgezet en voorzien van een balkon met zitje, badkamer met bad of douche en fohn, airconditioning, televisie, koelkastje, koffie-/ en theefaciliteiten en een huurkluisje.

Verzorging

U verblijft in L'Etoile Hotel op basis van All Inclusive. Alle maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant. Inclusief is het ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.00), snacks (14.00-16.00), koffie/thee en koekjes (16.30-17.30), diner (18.30-21.30) en avond snacks (23.00-24.00) allen in buffetvorm. Van 10.00-24.00 uur is het ijsbuffet geopend. Tegen betaling: beschikbare importdranken, verse vruchtensappen, Turkse koffie, a la carte restaurant, beach bar, roomservice en alle hapjes en drankjes na 24.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

All Inclusive L Etoile Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203