Armar Seaside Afbeelding Armar Seaside
Armar Seaside ****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Armar Seaside

****

Cle Seaside (voorheen Armar Seaside) is een fijn Only Adult hotel op basis van All Inclusive dat direct aan het strand is gelegen tegen een betaalbare reissom.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Cle Seaside (voorheen Armar Seaside):

Cle Seaside (voorheen Armar Seaside) is een fijn Only Adult hotel op basis van All Inclusive dat direct aan het strand is gelegen tegen een betaalbare reissom.

Ligging:

Cle Seaside (voorheen Armar Seaside) ligt direct aan het strand en de boulevard. Het centrum van Marmaris ligt op ongeveer 1 kilometer. Er is een dolmushalte in de nabije omgeving.

Faciliteiten:

Dit leuke Only Adult hotel telt 76 kamers verdeeld over 5 etages. In de lobby van Cle Seaside (voorheen Armar Seaside) treft u de lift en een receptie. In het buffetrestaurant kunt u genieten van heerlijke maaltijden. U kunt tegen betaling ook eten in het a la carte restaurant (tegen betaling en vooraf reserveren). Voor drankjes kunt u terecht bij de poolbar en de gardenbar. In de tuin ligt het zwembad wat omringd wordt door een zonneterras met gratis te gebruiken ligbedden en parasols. Op het strand kunt u ook gratis gebruikmaken van de ligbedden parasols. Verder biedt Cle Seaside (voorheen Armar Seaside) u een minimarkt en een TV ruimte. De minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar.

Sport & Ontspanning:

U kunt in Cle Seaside gratis gebruikmaken van darts en tafeltennis. Biljart is tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Kamers:

De standaardkamers in Cle Seaside zijn verzorgd ingericht en voorzien van een telefoon, satelliet televisie, airconditioning en kluisje (tegen betaling) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en fohn.

Verzorging:

U verblijft in Hotel Armar Seaside op basis van all inclusive.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Armar Seaside 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203