Casa de Maris Afbeelding Casa de Maris
Casa de Maris *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Casa de Maris

*****

Hotel Casa de Maris Casa de Maris is een spiksplinternieuw, 5-sterren hotel gelegen aan het strand. Met een wellnesscenter, een buffetrestaurant en een Mediterraans a la carte restaurant en 3 bars zal het u in dit moderne hotel aan niets ontbreken. Het hotel beschikt over een mooie lobby met receptie, een kapper en wasserijservice. Buiten vindt u een ruim zwembad en een apart kinderbad omringd door een...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Casa de Maris

Casa de Maris is een spiksplinternieuw, 5-sterren hotel gelegen aan het strand. Met een wellnesscenter, een buffetrestaurant en een Mediterraans a la carte restaurant en 3 bars zal het u in dit moderne hotel aan niets ontbreken.

Het hotel beschikt over een mooie lobby met receptie, een kapper en wasserijservice. Buiten vindt u een ruim zwembad en een apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedden, matrasjes en parasols. Tevens is er badhanddoekservice aanwezig. Daarnaast kunt u genieten in het Turks bad, in de sauna en tegen betaling mag u gebruik maken van het spa- en het beautycenter, waar u kunt kiezen voor een van de massages. Gratis wifi is beschikbaar in het hele hotel.

Sportievelingen kunnen terecht in het fitnesscenter en kunnen tegen betaling biljarten, darten of watersporten beoefenen aan het strand.

Voor een culinaire beleving bent u bij Casa de Maris aan het juiste adres. Zo zijn er 2 restaurants, waaronder een a la carte restaurant, een poolbar, een beachbar en een lobbybar.

Casa de Maris is centraal gelegen, op ca. 5 km van het centrum van Marmaris. U vindt diverse winkels, restaurants en bars op ca. 50 m. Het strand bereikt u door eenvoudig een weg over te steken. Een taxi- en dolmushalte vindt u voor het hotel.

Ligging

Enkel gescheiden van het strand door een weg. Centraal gelegen met winkels, restaurants en bars op loopafstand. Het centrum van Marmaris ligt op circa 3 km. Taxi- en dolmushalte bevindt zich voor het hotel.

Faciliteiten

Lobby met receptie, lift, kapper, gratis wifi in de openbare ruimtes, gratis internethoek, wasserijservice, buffetrestaurant, a la carte restaurant (Mediterraans, met toeslag), snackbar en 3 bars, waaronder een poolbar en een beachbar. Tuin met ruim zwembad, omringd door een zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (borg).

Kamers

Ruim, modern, sfeervol ingericht met airco, tv, huurkluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en tegen betaling wifi. Badkamer met douche, slippers en fohn. Balkon met zitje (A1A/2A/3A).Voordeelkamer: Als kamer, echter voordeliger geprijsd (A2N/3N).kamer zijzeezicht: Als kamer, echter met zijzeezicht (A2B/3B).

Verzorging

All-inclusive

Overige informatie

Apart kinderbad en miniclub (4 t/m 8 jaar).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Casa de Maris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203