Club Kibele Afbeelding Club Kibele
Club Kibele ***
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Club Kibele

***

Appartementen en hotel Club Kibele is een 3.5-sterren appartementencomplex dat bekend staat voor de vriendelijke en goede service. In het kleinschalige complex heerst een gezellige sfeer en is een perfecte uitvalsbasis voor zowel strand, de stad en de haven van Marmaris als de stad Icmeler.

Aparthotel o.b.v. Logies ontbijt



Appartementen En Hotel Club Kibele

Appartementen en hotel Club Kibele is een 3.5-sterren appartementencomplex dat bekend staat voor de vriendelijke en goede service. In het kleinschalige complex heerst een gezellige sfeer en is een perfecte uitvalsbasis voor zowel strand, de stad en de haven van Marmaris als de stad Icmeler.

Het complex beschikt over een receptie, een tv-ruimte, wasserijservice, tegen betaling mag u gebruik maken van de internethoek en er is gratis wifi aanwezig bij de receptie en het zwembad. Buiten vindt u een mooi zwembad en een zonneterras met ligbedden, matrasjes en parasols. U mag gebruik maken van de faciliteiten, zoals ligbedden en parasols aan het strand en het wellnesscenter, van het Romance Hotel, dat op circa 200 m lopen ligt. In dit wellnesscenter kunt u tegen betaling genieten van het stoombad, van de sauna, van de jacuzzi en van de diverse massages die worden aangeboden. Daarnaast kunt u tegen betaling biljarten. Ook worden er regelmatig Turkse avond, barbeque en een show georganiseerd.

Voor eten en drinken kunt u terecht in het uitstekende a la carte restaurant en bij de poolbar. Als u buitenshuis een hapje wilt eten, dan liggen er om de hoek verschillende restaurantjes en bars. Voor kinderen is er een apart kinderbad en een waterglijbaan.

Appartementen en hotel Club Kibele liggen op circa 150 meter van het strand. Het gezellige centrum en de haven van Marmaris liggen op circa 2 km. In de directe omgeving zijn er verschillende restaurants, winkels en bars te vinden.

Ligging

Op ca. 150 m van het strand en ca. 2 km van het oude centrum met de jachthaven. Om de hoek liggen verschillende restaurants, barretjes, winkeltjes en minimarkten.

Faciliteiten

De appartementen beschikken over een receptie, tegen betaling internethoek, tv, gratis wifi bij de receptie en het zwembad, restaurant (ook a la carte) en een pool-/snackbar. Mooi zwembad met apart kinderbad en waterglijbaan, omringd door een zonneterras met ligbedden, matrasjes en parasols (ook op het strand behorende bij hotel Romance op ca. 150 m).

Sport & Ontspanning

Tegen betaling biljart en airhockey. Regelmatig worden er een Turkse avond, BBQ en een show georganiseerd. Tegen betaling wellnesscenter met Turks bad en sauna in hotel Romance.

Kamers

Kamer: Verzorgd ingericht met airco, tv, minibar en huurkluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje.

Verzorging

U verblijft in Club Kibele op basis van logies & ontbijt, tegen en meerprijs kunt u boeken op basis van halfpension. Ontbijt in de appartementen en standaard kamer is een Turks continentaal ontbijt. Ontbijt in de kamer deluxe is een a la carte keuzemenu dat u zowel in uw kamer als in het restaurant kunt gebruiken. Het diner is in buffetvorm in hotel Romance op ca. 150 m. Alle gasten krijgen 10% korting op het a la carte menu in het a la carte restaurant.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Club Kibele 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203