D Resort Grand Azur Afbeelding D Resort Grand Azur
D Resort Grand Azur
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

D Resort Grand Azur


Hotel D-Resort Grand Azur Marmaris is een 5-sterren hotel, gelegen direct aan de promenade en het zand-/kiezelstrand van Marmaris.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel D-Resort Grand Azur Marmaris is een 5-sterren hotel, gelegen direct aan de promenade en het zand-/kiezelstrand van Marmaris. Het hotel staat al jarenlang bekend als het best gelegen kwaliteitshotel van Marmaris. Zowel jong als oud zal hier een onvergetelijke vakantie tegemoet gaan.

Faciliteiten Het hotel beschikt over een ruime lobby met receptie en gratis wifi, een tv-ruimte, winkeltjes, een minimarkt, een kapper, wasserijservice en een internethoek waar u gebruik van mag maken. In de tropische tuin vindt u een prachtig zwembad met waterglijbaan en lazy river en zonneterras met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice. Ook is er een wellnesscenter met binnenbad, stoombad en sauna waar u tegen betaling van diverse massages kunt genieten. De sportieve gast kan zich vermaken met aquafit, tafeltennis en tennis. Tegen betaling kan men biljarten, kajakken, surfen, duiken en waterskien. Er is tevens sportanimatie aanwezig en elke avond is er live muziek in de beachbar.

Bars en Restaurant Voor eten en drinken kunt u onder andere terecht bij het a la carte restaurant Steak & Bar of bij het Beach bar & restaurant met terras. Daarnaast is er onder andere een lobbybar, poolbar en beachbar aanwezig.

Ligging Hotel D-Resort Grand Azur Marmaris ligt direct aan het strand en het centrum van Marmaris ligt op circa 2 km afstand. Hier kunt u al wandelend over de promenade naartoe of u kunt de dolmus nemen die voor de deur van het hotel stopt. Op circa 150 m van het hotel vindt u winkeltjes, restaurants en bars. Direct aan de promenade en het zand-/kiezelstrand, ca. 2 km van het oude centrum dat te voet via de promenade makkelijk te bereiken is. De dolmus stopt voor de deur.

Faciliteiten Ruime lobby met receptie, gratis wifi in de lobby, 6 liften, tv-ruimte, winkeltjes, minimarkt, kapper, gratis internethoek, buffetrestaurant met terras, a la carte restaurant Steak & bar op de bovenste etage en met geweldig uitzicht over de zee en de mooie groene heuvels, diverse bars, waaronder beach-/snackbar en pool-/snackbar. In de tropische tuin een groot zwembad, jacuzzi, lazy river, waterglijbaan, zonneterras en zonneweide met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning Tennis (verlichting en materiaal tegen betaling), fitness, aerobics, aquafit, biljart, jeu de boules, tafeltennis en darts. Tevens is er een binnenbad met Turks bad, sauna en tegen betaling massage. Regelmatig animatieprogramma. Elke avond live muziek in de beachbar.

Verzorging Halfpension, volpension. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Bij volpension plus zijn tevens water, wijn, bier en frisdrank tijdens de maaltijden inbegrepen.

Kamers Zeer verzorgd en ruim ingericht met airco, tv, minibar, wifi (tegen betaling) en kluisje. Badkamer met douche en fohn. Balkon met zitje.

Voordeelkamer: Als kamer, echter nog voordeliger geprijsd. Kamer special deal: Als kamer, echter nog aantrekkelijker geprijsd en beperkt beschikbaar. Kamer zijzeezicht: Als kamer, echter met zijzeezicht. Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht. Kamer deluxe: Als kamer zeezicht, echter ruimer, luxer en met een extra bad. Suite: Als kamer, echter met aparte woonkamer met slaapbank en zithoek (max. 3 volw. + 1 kind t/m 12 jaar). Suite zeezicht: Als suite, echter met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind t/m 12 jaar).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

D Resort Grand Azur 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203