Golden Rock Afbeelding Golden Rock
Golden Rock *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Golden Rock

*****

Hotel Pasa Golden Rock Beach van de bekende Pasa keten is een ideale plaats om heerlijk te genieten van een zorgeloze vakantie. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad, op het strand of in het wellnesscenter.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Pasa Golden Rock Beach

Hotel Pasa Golden Rock Beach van de bekende Pasa keten is een ideale plaats om heerlijk te genieten van een zorgeloze vakantie. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad, op het strand of in het wellnesscenter. Daarnaast heeft het moderne verzorgde kamers, een uitgebreide all inclusive formule en veel kinderfaciliteiten, dus zowel voor families als stellen alle ingredienten voor een perfecte vakantie.

Het 5-sterren hotel Golden Rock Beach is direct aan het zandstrand gelegen en beschikt over vele faciliteiten waaronder een kapper, 2 restaurants waarvan 1 a la carte en een zwembad met glijbaan met apart kinderbad.

Heerlijk ontspannen kunt u in het binnenbad, bij de Turkse hammam of tegen betaling ook bij een van de behandelingen of massages.

De kamers zijn onder andere voorzien van airco, huurkluisje, badkamer met bad en balkon of terras met zitje. Het is ook mogelijk om een kamer met (zij)zeezicht te boeken.

U verblijft in Hotel Golden Rock Beach is op basis van all inclusive.

Ligging

Centraal gelegen direct aan het zandstrand en met het centrum van Marmaris op ca. 3 km. Het centrum van Marmaris is te voet te bereiken via de wandelpromenade die voor het hotel langs loopt of met de voordelige dolmusbus.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een ruime en sfeervolle lobby met receptie, gratis wifi in de lobby, 2 liften, diverse winkeltjes, waaronder minimarkt, kapper, buffetrestaurant, a la carte restaurant (internationaal), 3 bars, waaronder lobbybar en pool-/snackbar en tegen betaling wasserijservice en roomservice. Zwembad met 2 glijbanen en zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning

Tafeltennis en fitness. Tegen betaling biljart. Tegen betaling diverse watersporten mogelijk op het strand zoals jetskien, bananariding, surfen en parasailing. Dagelijks animatieprogramma voor jong en oud met overdag sport en spel en s avonds shows. Heerlijk ontspannen kunt u in het wellnesscenter met binnenbad, Turks bad, sauna en tegen betaling diverse schoonheidsbehandelingen en massages.

Kamers

Ruim, verzorgd, modern en comfortabel ingericht met airco, tv, minibar en huurkluisje. Badkamer met douche en fohn. Balkon of terras met zitje

Verzorging

U verblijft in Golden Rock Beach op basis van all inclusive.

All inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat onbijt van 10:00-11:00 uur1x per verblijf diner in a la carte restaurant (met reservering, met toeslag en bij min. 7 nachten)lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uursnacks van 14:30-16:00 uurafternoon tea 17:00-18:00 uurmidnight soep van 23:30-24:00 uurminibar gevuld met water bij aankomst



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Golden Rock 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203