Perili Bay Resort Afbeelding Perili Bay Resort
Perili Bay Resort
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Perili Bay Resort


Het heerlijke resort is gelegen in een prachtige omgeving op 250 meter van het privezandstrand. Het centrum van het stadje Datca vindt u 20 km verderop en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging Het heerlijke resort is gelegen in een prachtige omgeving op 250 meter van het privezandstrand. Het centrum van het stadje Datca vindt u 20 km verderop en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten: Perili Bay Resort is een modern en verzorgd hotel aan de Egeische kust. Het complex beschikt over 164 kamers verspreid over een gebied van 50.000 m2. In de mooi aangelegde tuin vindt u een heerlijk zwembad met apart kindergedeelte. Voor de kleintjes is er een babysitservice (tot 6 jaar en tegen betaling) en dagelijks een miniclub (4-12 jaar). Voor het diner heeft u de keuze uit verschillende gerechten welke worden geserveerd in het buffetrestaurant of het a la carte restaurant (reservering nodig). Voor diverse snacks kunt u terecht in de beach bar. Wifi is gratis beschikbaar in het hele hotel en u kunt heerlijk genieten van de zon op de gratis ligstoelen, matrasjes en parasols aan het zwembad. Verder is het resort voorzien van een doktersservice, was service, roomservice (00.00-07.00 uur) en zijn er huurkluisjes beschikbaar bij de receptie (allen tegen betaling). 's Avonds is er een beperkt animatieprogramma.

Uw hotelkamer: Uw hotelkamer is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is uw kamer uitgerust met telefoon, satelliettelevisie, mini koelkastje, airconditioning en balkon. De badkamers zijn voorzien van douche, wc en fohn. Tegen een toeslag kunt u een standaard kamer met zeezicht reserveren. Voor gezinnen kunt u een standaard kamer met extra bedden of een familiekamer reserveren. Familiekamers zijn in duplex vorm en bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning: Gasten kunnen gratis trainen in het fitnesscentrum en er is gelegenheid om te tennissen (verlichting tegen betaling) en tafeltennissen. Voor optimale ontspanning kunt u gratis gebruikmaken van het Turks bad en de sauna (behandelingen tegen betaling).

Verzorging: U verblijft op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00) allen in buffetvorm. In de Beach Bar kunt u terecht voor snacks (15.00-16.30), ijsjes (15.00-16.00) en koffie, thee met koekjes (17.00-18.00). Tussen 24.00 en 01.30 uur wordt er in het hoofdrestaurant middernachtsoep geserveerd. Alle lokale en alcoholvrije dranken zijn 24 uur per dag inclusief beschikbaar. Tegen betaling: verse vruchtensappen en geimporteerde (non)alcoholische dranken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Perili Bay Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203