Paloma Pasha Resort Afbeelding Paloma Pasha Resort
Paloma Pasha Resort *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Ozdere

Paloma Pasha Resort

*****

Paloma Pasha Resort is het meest luxe resort binnen ons aanbod in de regio Kusadasi / Ozdere. Het prachtige, 5 sterren resort beschikt onder andere over een uitgebreid wellnesscenter, 2 ruime zwembaden en luxe kamers. Ook op culinair gebied is Paloma Pasha een ware sensatie! Het resort beschikt over maar liefst 4 a la carte restaurants, een buffetrestaurant en 6 bars welke o.a. biologische gerechten en wijnen...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Paloma Pasha Resort

Paloma Pasha Resort is het meest luxe resort binnen ons aanbod in de regio Kusadasi / Ozdere. Het prachtige, 5 sterren resort beschikt onder andere over een uitgebreid wellnesscenter, 2 ruime zwembaden en luxe kamers. Ook op culinair gebied is Paloma Pasha een ware sensatie! Het resort beschikt over maar liefst 4 a la carte restaurants, een buffetrestaurant en 6 bars welke o.a. biologische gerechten en wijnen serveren. Met de 24 uurs ultra all inclusive formule geniet men onbeperkt van (geimporteerde) drankjes, snacks en maaltijden!

Ligging:

Paloma Pasha Resort ligt direct aan het zandstrand en op ca. 1 km afstand van het centrum van Ozdere. Hier vindt u diverse bars, restaurants en winkels. Op ca. 45 km ligt de toeristische hoofdstad van het Egeisch Zeegebied. Kusadasi, omgeven door, eeuwenoude ruines, stranden en prachtige natuurgebieden. Een bezoek aan het wereldberoemde Ephese is dan ook zeker een bezoek waard.

Faciliteiten:

Hotel Pasha heeft een ruime stijlvolle lobby met receptie en liften. Gratis wifi in de openbare ruimtes. Buffet restaurant en maar liefst 4 a la carte restaurants (Turks, vis, Internationaal en BBQ). Het visrestaurant is een openlucht restaurant en afhankelijk van de weersomstandigheden geopend. Snackbar, diverse bars en een disco. In de tuin liggen 3 ruime zwembaden, zonneterrassen en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning:

Aerobics, fitness, gamesroom, badminton, basketbal, voetbal, volleybal, kanoen en waterfietsen. Tegen betaling worden er in de nabijheid van het hotel aan het strand diverse (gemotoriseerde) watersporten geboden. Heerlijk ontspannen kunt u in het professionele wellness center met binnenbad, Turks bad en sauna en geniet u tegen betaling van massages en diverse schoonheidsbehandelingen. Dagelijkse animatie in het hotel wordt verzorgd door een internationaal animatieteam.

Kamers:

Comfortabel en zeer stijlvol ingericht met airco, tv, kluisje, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten en een minibar. Badkamer met douche en fohn. Balkon met zitje (2B/3B).Eenpersoonskamer: Als kamer, echter geschikt voor 1-persoons gebruik

Verzorging:

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00-11:00 uurverse jus bij het ontbijtdiner in a la carte restaurants (Vis, Turks of Internationaal, 1 x per week in een van de restaurants, met reservering)lokale (alcoholische) drankjes 24 uur per dag snacks, koffie, thee en patisserie gedurende de dagijs tijdens lunch en dinerTurkse snacks in Nomaden tent gedurende de dagmidnightsnack van 24:00-06:00 uurminibar dagelijks gevuld met water, frisdrank en bier



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Paloma Pasha Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203