Alan Xafira Deluxe Afbeelding Alan Xafira Deluxe
Alan Xafira Deluxe *****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Alan Xafira Deluxe

*****

Alan Xafira Deluxe is een gloednieuw resort dat haar deuren in juni 2014 zal openen. Dit unieke resort is werkelijk van alle gemakken voorzien. Alan Xafira Deluxe beschikt onder andere over een Aquapark, een Spa & Wellness Center, prachtige kamers, diverse winkels en meerdere a la carte restaurants. Waar wacht u nog op

Ligging: Alan Xafira Deluxe in Alanya

Alan Xafira Deluxe ligt op ongeveer 350 meter van het prive strand. Het centrum van Konakli ligt op circa 5 kilometer en het centrum van Alanya ligt op ongeveer 13 kilometer. Het resort biedt een gratis shuttle service aan naar het strand.

Faciliteiten: Alan Xafira Deluxe

Alan Xafira Deluxe telt 813 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met 9 verdiepingen en diverse bijgebouwen. In het hoofdgebouw vindt u een prachtige lobby met zitjes, een receptie en 10 liften. In de tuin vindt u diverse zwembaden, waaronder 2 zwembaden met glijbanen en een kinderbad. Rondom de zwembaden en op het strand kunt u gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Voor nog meer waterpret is er ook een Aquapark (geopend op vaste tijden) met waterglijbanen voor kinderen maar ook voor volwassen. Het resort biedt een gratis handdoekenservice (wissel tegen betaling). Er is een buffetrestaurant, 3 a la carte restaurants (Turks, Italiaans en Oosters, vooraf reserveren) en u vindt er diverse bars. Tevens biedt Alan Xafira Deluxe u diverse winkels, roomservice, bowling, internetcafe, doktersservice, wasserette en een kapper (allen tegen betaling). In de lobby kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een mini-club (4-12 jaar), een speeltuin en een minidisco.

Uw hotelkamer:

De standaardkamers van Alan Xafira Deluxe zijn ruim en modern ingericht en beschikken over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, kluisje, minibar en een balkon. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en fohn. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden. Tevens zijn er familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes. Tegen een toeslag kunt u een familiekamer met zwembadzicht boeken. De Familie villa bestaat uit 2 verdiepingen en liggen direct aan het zwembad.

Sport & Ontspanning:

U hoeft zich tijdens uw verblijf in Alan Xafira Deluxe niet te vervelen. U kunt gratis gebruikmaken van gym, danslessen, step aerobic, tafeltennis, boccia, fitness, beachvolley, waterspellen en darts. Biljart en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kunt u gratis gebruikmaken van de sauna, het Turks bad, het stoombad en de jacuzzi. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een leuk en gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud.

Verzorging: Alan Xafira Deluxe

U verblijft in Alan Xafira Deluxe op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), ijs (14.00-16.00) en nachtsnack (24.00-07.00). U mag tijdens uw verblijf eenmaal dineren in de a la carte restaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: verse vruchtensappen, import drankjes, roomservice en flessen wijn.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Alan Xafira Deluxe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203