Alanya Princess Afbeelding Alanya Princess
Alanya Princess
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Alanya Princess


Alanya Princess

Alanya Princess is een klein appartementencomplex met fijne appartementen en een heerlijk zwembadje.

Ligging

Het Oost-strand ligt op 250m. Het centrum ligt op 1 km afstand.

Faciliteiten

Een kleinschalig complex met 34 appartementen. Receptie met kluisverhuur, tv hoek en lift. Een bar en een restaurant. Zwembad met een zonneterras met ligbedden en parasols. Er is wireless internet in de lobby.

Sport & Ontspanning

Fitness en sauna.

Appartement

Woon/slaapkamer met kitchenette (kookplaat, koelkast en beperkt keukengerei), telefoon, satelliet televisie, airco (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en fohn. Tevens appartementen met een aparte slaapkamer.

Verzorging

U verblijft in dit complex op basis van Logies.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Alanya Princess 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203