Arabella World Afbeelding Arabella World
Arabella World
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Arabella World


Ligging

Het hotel ligt op ongeveer 1000 meter van het centrum Avsallar en ongeveer 23 km ten westen van Alanya met een goede dolmus verbindingen. Om het fijne zandstrand te bereiken maak je een wandeling van 200 meter terug naar beneden. Tussen het hotel en het strand loopt een weg die comfortabel via een onderdoorgang kan worden over gestoken. De afstand naar de luchthaven van Antalya is ongeveer 96 km.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een vijf verdiepingen tellend hoofdgebouw en ook in 2010 gebouwd vijf verdiepingen tellende bijgebouw met een totaal van 213 kamers. Daarnaast is er een ontvangsthal met receptie en bar, vier liften, een restaurant met buitenterras, een snackbar, een cafetaria, een amfitheater, tv-ruimte, diverse kleine winkeltjes, game room, discotheek (entree en drankjes tegen betaling), speeltuin, vergaderzaal, zwembad met apart kinderbad, drie waterglijbanen (bedrijfsuren), op het strand en het zwembad zijn competities, matrassen en parasols.

Kamers

De standaard kamers zijn modern en goed uitgerust met tegelvloeren, centraal geregelde airconditioning (beperkte uren), satelliet-tv, mini koelkast, safe, badkamer met bad, haardroger. Daarnaast zijn alle kamers met balkon. Goedkope kamers kunnen een beetje kleiner zijn.

Verzorging

ontbijt, lunch en diner kan een buffet. Daarnaast is er een laat ontbijt tot 10:30 uur gedurende de dag snacks in de namiddag koffie / thee en gebak. Deze klok 10:00 tot 22:00 uur lokale alcoholische dranken en frisdranken zijn gratis aangeboden. Op het strand, alleen frisdranken en thee en koffie. Niet inbegrepen zijn versgeperste vruchtensappen, drankjes in de discotheek, geimporteerde dranken en Turkse koffie.Let op: de all inclusive formule stopt op de vertrekdag om 12:00 uur ongeacht de vertrektijd. ontbijt, lunch en diner buffet. Gedurende de dag snacks, koffie en gebak. Alle lokale alcoholische dranken en frisdranken in de geopende bars open tussen10.00 -24: 00 inbegrepen, op het strand tot 18:00 Let op: de all inclusive formule stopt op de vertrekdag om 12:00 uur ongeacht de vertrektijd.

Sport & Wellness

Gratis: draadloos internet in de lobby, tafeltennis, fitness, darts, Turks bad om het uur, een miniclub voor kinderen tussen de 04 tot 12 jaar en zachte animatie. Ter overweging: zwembad, internet corner, sauna, massage en diverse water ter plaatse behandelt particuliere aanbieders langs het strand.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Arabella World 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203