Atlas Afbeelding Atlas
Atlas
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Atlas


Atlas is een gemoedelijk vier sterren hotel nabij het bruisende centrum van Alanya. Rustig gelegen maar toch zeer centraal ten opzichte van het strand, winkels en restaurants.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Atlas is een gemoedelijk vier sterren hotel nabij het bruisende centrum van Alanya. Rustig gelegen maar toch zeer centraal ten opzichte van het strand, winkels en restaurants.

Ligging:

Atlas is zeer gunstig gelegen, ligt op 1,5 km van het centrum van Alanya en op slechts 400 m van het prive strand. Op vastgestelde tijden gratis shuttlebus naar het strand.

Faciliteiten:

Atlas beschikt over 76 kamers en 10 familiekamers gelegen in 1 gebouw met 5 verdiepingen. Lobby met receptie, lift en gratis wireless internet. Dit hotel heeft 2 zwembaden waarvan 1 met glijbanen (op bepaalde uren) en 1 met apart kindergedeelte. Ook vindt u er een TV ruimte en tegen betaling een dokterservice, wasserette, fotoshop en een internetcafe. Aan het zwembad zijn ligbedden, matrassen en parasols inclusief en op het strand tegen betaling. In het restaurant met buitenterras, poolbar en de beachbar kunt u terecht voor uw maaltijden en drankjes.

Uw hotelkamer:

De standaardkamers beschikken over een douche, wc, fohn, telefoon, satelliet TV, minibar (bij aankomst gevuld met water), huurkluisje (tegen betaling), airconditioning (individueel) en een balkon. De familiekamers bestaan uit 2 slaapruimten met tussendeur.

Sport & Ontspanning:

U kunt gratis gebruik maken van tafeltennis, biljart en de fitnessruimte en van diverse watersport faciliteiten aan het strand (tegen betaling). In de avonduren wordt er regelmatig entertainment georganiseerd.

Verzorging:

All inclusive: ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Koffie, thee en koekjes (17.00-18.00) en een middernachtsoep (23.00-24.00). Alle lokale alcoholische en non alcoholische dranken zijn inbegrepen van 10.00 - 24.00. Tegen betaling: import dranken, flesdranken, verse vruchtensappen, ijsjes, dranken bij de strandbar en Turkse koffie en alle lokale (non)alcoholische dranken van 24.00-10.00.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Atlas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203