Bayar Beach Afbeelding Bayar Beach
Bayar Beach
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Bayar Beach


Ligging

Het hotel ligt op slechts 300 m van het zandstrand met soms rotsachtige gedeeltes. Ligbedden en parasols zijn op het strand gratis.

Faciliteiten

Het hotel heeft 160 kamers en beschikt over een lobby met receptie, restaurant met buiten terras, a la carte restaurant, bar bij het zwembad, game room (tegen betaling), tv- ruimte, 2 zwembaden, kinderbad en een glijbaan. Ligbedden en parasols zijn bij het zwembad gratis.

Kamers

De standaard kamers hebben een tegelvloer en zijn voorzien van telefoon, kluis, airconditioning, satelliet- tv, badkamer met douche/ wc, minibar, haardroger en balkon. De familiekamer FZ2 bestaat uit 2 slaapkamers met tussendeur en hebben dezelfde faciliteiten als de standaard kamers.

Verzorging

All- Inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Overdag zijn er snacks te verkrijgen en in de middag koffie, thee en gebak en in de nacht is er middernachtsoep. Lokale en non alcoholische dranken van 10:00 - 23:00 uur.

Sport & Wellness

Gratis: LAN verbinding in de lobby, tafeltennis, beachvolleybal en animatie.Tegen betaling: watersportactiviteiten langs het strand.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Bayar Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203