Club Insula Afbeelding Club Insula
Club Insula ****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Club Insula

****

Club Insula Hotel is een heerlijk hotel, direct aan het privestrand, waar u verblijft op basis van All Inclusive. Tijdens uw verblijf in Club Insula Hotel zal het u werkelijk aan niets ontbreken. Het hotel is van alle gemakken voorzien en is een perfecte uitvalsbasis voor een zorgeloze vakantie in Turkije.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Een geweldige accommodatie aan een prachtig strand.

Ligging

Het ruim opgezette complex direct aan het mooie brede strand van Konakli, de dichtstbijzijnde winkeltjes treft u op 200 meter afstand aan. Alanya ligt op circa 8 kilometer afstand en is eenvoudig te bereiken met de dolmus.

Categorie

Hotel*

Faciliteiten

Het hotel bestaat uit twee gebouwen n tussen de gebouwen treft u de mooi aangelegde tuin met zwembaden, kinderbad en glijbanen, Ligstoelen en parasols zijn rum voorradig. Zowel bij het zwembad als aan het strand kunt u gebruik maken van de handdoekenservice van het hotel. De zeer smakelijke buffetmaatlijden kunt u gebruiken in het hoofdrestaurant met apart buitengedeelte. Buiten het hoofdrestaurant zijn er tevens nog 3 a al carte restaurants op het complex aanwezig. Voor de kleinere trek staat een cafetaria tot uw beschikking en drankjes kunt u tot u nemen in de een van de bars van het hotel. Op het complex zijn tevens een minimarkt, televisieruimte, kapsalon en discotheek aanwezig.

Sport/Amusement

Fitnessruimte, tennisbaan, binnenbad, volleybal, tafeltennis, gamesroom, amfitheater, hamam, sauna, Turks bad en actief animatieteam.

Verzorging

Verblijf is op basis van Ultra All-Inclusive, volgens de formule van deze accommodatie op het door het hotel vastgestelde tijden en plaatsen. Alle alcoholische en non-alcoholische drankjes zijn van 10.00 tot 03.00 uur verkrijgbaar.

All Inclusive concept

Ontbijt, langslapers ontbijt, diverse snacks, lunch, tea timemet koffie, thee en koekjes, diner, middernacht snacks, a la carte restaurant (reservering verplicht), lokale alcoholische en non alcoholische drankje, enkele geimporteerde drankjes.

Kamer

De mooie kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, minibar, airconditioning en kluisje. De badkamer is uitgerust met douche, toilet en haardroger. Alle kamers hebben een balkon of terras.

Bijzonderheden

Gedurende het winterseizoen en bij een minimale bezetting kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten en diensten niet beschikbaar zijn. Een accommodatieverschaffer kan hier, zonder aankondiging vooraf, voor besluiten. Ook kan het voorkomen dat in bepaalde periodes een vergoeding wordt gevraagd voor het gebruik van faciliteiten en diensten. De maaltijden zullen in zijn algemeenheid in buffetvorm zijn, echter bij een laag bezettingsgehalte is het mogelijk dat hiervan afgeweken wordt. Tevens is de hotelhouder gerechtigd het All Inclusive concept inhoudelijk aan te passen, het definitieve concept ontvangt u dan ook ter plaatse. Kluisjes zijn vaak tegen betaling en airconditioning is in hotels van de lagere categorie en appartementen vrijwel altijd tegen betaling.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Club Insula 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203