Delphin Botanik Afbeelding Delphin Botanik
Delphin Botanik *****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Delphin Botanik

*****

Delphin Botanik

Delphin Botanik is een aan het strand gelegen, groot en kindvriendelijk all-inclusive hotel met verzorgd ingerichte kamers. De gebouwen van het hotel zijn sfeervol gedecoreerd met schilderijen en mozaiek. Rondom de gebouwen is een grote, dichtbegroeide, parkachtige tuin met ca. 1600 soorten bloemen en planten en verspreid antieke beelden. Naast het grote buffetrestaurant zijn tevens 6 kleinere restaurants, waaronder enkele in de openlucht met eigen specialiteiten. Aan de achterzijde zijn 3 zwembaden, waterglijbanen, bars, een fitnessruimte en enkele gezondheidsfaciliteiten. Verder zijn er een speelruimte en een kleine kermis. Voor zowel volwassenen als kinderen is er een uitgebreid amusementsprogramma.

Ligging Delphin Botanik in Alanya

Delphin Botanik ligt direct aan het kiezel/zandstrand van Okurcalar (via een lichthellend pad). De afstand naar het historische Side is ongeveer 30 km en naar Alanya ongeveer 32 km. De gratis shuttle service brengt u naar Alanya, Manavgat of naar Side.

Faciliteiten Delphin Botanik

Delphin Botanik is omgeven door een prachtige botanische tuin en bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. Bij aankomst krijgt u een welkomstcocktail om u welkom te heten. Het hotel beschikt over 617 kamers, een receptie met lobby, liften. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd in het hoofdrestaurant en u kunt ook dineren in een van de 6 a la carte restaurants (Turks, vis, Chinees, Italiaans, Japans en sushi, allen met reservering en 1x per verblijf en per restaurant). De dorst kunt u lessen in de diverse bars van Delphin Botanik zoals in de lobbybar, poolbar, beachbar en verse sappen in de vitaminebar. In de tuin liggen 3 grote zwembaden met aparte kinderbaden en een zwembad met glijbanen omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols, de badhanddoekenservice is ook gratis. Verder beschikt Delphin Botanik over diverse winkeltjes, bioscoop, kapsalon, dokterservice, wasserette, game room, wireless internet in de lobby. Er is ook aan de kleinsten gedacht; miniclub (4-12 jaar), minidisco, luna park, speeltuin, kinderbuffet en tegen betaling is er een babysitservice.

Kamers Delphin Botanik

De standaardkamers van Delphin Botanik zijn verzorgd ingericht en voorzien van telefoon, satelliet TV, minibar (dagelijks gevuld), kluisje (gratis), airconditioning (centraal geregeld) en een balkon. Een luxe badkamer met bad/douche, toilet en fohn. De familiekamers bestaan uit 2 aparte ruimtes en hebben 2 minibars, 2 televisies en 1 badkamer.

Sport & Ontspanning Delphin Botanik

U kunt sportief bezig zijn; Fitness, tennisbanen (vooraf reserveren), darten, tafeltennis, beach volleybal, windsurfen (brevet vereist). Tegen betaling zijn de volgende mogelijkheden: avondverlichting bij tennis, tennismateriaal en -les, biljart, gemotoriseerde watersporten o.a. jet ski en water ski, aangeboden door particulieren. Voor uw ontspanning kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het Spa Center. Massages en behandelingen tegen betaling. Er is een professioneel animatieprogramma zowel overdag als s avonds.

Verzorging Delphin Botanik

U verblijft in Delphin Botanik op basis van All Inclusive: Welkomst champagne, ontbijt( 07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. In de loop van de dag diverse snacks, koffie/thee met zoetigheden, ijsjes en als afsluiter van de dag een middernachtsnack. Iedere zondag een champagne brunch (07.00-14.30). Alle lokale alcoholische en niet alcoholische drankjes tot 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes en drankjes in de disco. Alcohol in flessen worden niet geserveerd.

Ervaringen van klanten

  • Personeel is zeer vriendelijk
  • In de avond leuke shows in het theater
  • Perfect hotel voor jong en oud

LET OP

In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Delphin Botanik 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203