Diamond Hill Resort Afbeelding Diamond Hill Resort
Diamond Hill Resort *****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Diamond Hill Resort

*****

Voor een droomvakantie in Alanya bent u bij het Diamond Hill aan het juiste adres. U en uw kinderen zullen enorm genieten van het privestrand, de verschillende zwembaden, schitterende kamers, diverse activiteiten en de gunstige ligging in Oba, een buitenwijk op 4 kilometer afstand van Alanya. Diamond Hill biedt alles wat de verwende vakantieganger nodig heeft!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Voor een droomvakantie in Alanya bent u bij het Diamond Hill aan het juiste adres. U en uw kinderen zullen enorm genieten van het privestrand, de verschillende zwembaden, schitterende kamers, diverse activiteiten en de gunstige ligging in Oba, een buitenwijk op 4 kilometer afstand van Alanya. Diamond Hill biedt alles wat de verwende vakantieganger nodig heeft!

Ligging: Diamond Hill in Alanya

Diamond Hill ligt ca. 1 kilometer buiten het centrum van Oba. Het centrum van Alanya ligt op ongeveer 4 kilometer afstand. Het intieme privestrand is ongeveer 100 meter verwijderd van het hotel en is gemakkelijk te bereiken via een voetgangerstunnel.

Faciliteiten: Diamond Hill

Diamond Hill heeft 298 stijlvolle kamers en beschikt over een receptie, liften, een lobby met gratis wifi, buffetrestaurant, a la carte restaurants, diverse bars, een activiteitenruimte, een internetcafe (tegen betaling), een Spa, parkeergelegenheid en over een winkelcentrum met diverse winkels en voorzieningen. Het complex beschikt over een klein prive strand bestaande uit zand en kiezels dat voorzien is van ligbedden en parasols. Buiten vindt u het terras en drie riante zwembaden, waarvan een met glijbanen, een kinderbad en jacuzzi. Diamond Hill verzorgt een gratis handdoekenservice. Voor kinderen is er een mini-club (4-12 jaar) iedere dag leuke spelletjes en wedstrijden worden georganiseerd en een minidisco's. Verder biedt Diamond Hill een gameroom (tegen betaling), waterpark met glijbanen en een mooie speelplaats.

Uw hotelkamer:

De luxe standaardkamers van Diamond Hill zijn voorzien van een balkon met zitje, uitgebreide badkamer met douche, toilet en fohn, airconditioning, gratis wifi, een telefoon, satelliet televisie en een kluisje. Voor gezinnen zijn er quadkamers, dit zijn standaardkamers met extra bedden.

Sport & Ontspanning:

Dagelijks organiseert het animatieteam diverse sportieve activiteiten zoals: aquaerobics, dart- en tafeltennistoernooien, beachvolleybal en waterpolo. 's Avonds worden diverse professionele shows gegeven zoals: sketches, wedstrijden, live muziek, strandfeesten, acrobatiek en goochelshows. In de gameroom vindt u o.a. een biljarttafel en diverse spelapparaten (tegen betaling). Aan het strand kunt u terecht voor diverse watersporten. In het Wellnesscentrum kunnen gasten gebruikmaken van de hamam, fitness, sauna, het binnenzwembad, de beautysalon en van massages (enkele services tegen betaling).

Verzorging: Diamond Hill

U verblijft in Diamond Hill op basis van Ultra All Inclusive; ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30-1400) en diner (19.00-21.30) zijn allen in buffetvorm. Ook inclusief: snacks (12.00-16.00), ijs (14.00-16.00), koffie/thee en patisserie (14.00-18.00) laat diner (23.30-00.30), middernacht snack (01.00-06.00) en 1 x diner in het a la carte restaurant (reserveren noodzakelijk). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inclusief van 10.00 tot 01.00 uur. Tegen betaling: geselecteerde importdranken, verpakt ijs en verse vruchtensappen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Diamond Hill Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203