Emir Fosse Beach Afbeelding Emir Fosse Beach
Emir Fosse Beach
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Emir Fosse Beach


Ligging

Emir Fosse Beach ligt in het plaatsje Obagol, op ca. 2.5 km van centrum Alanya. Het strand ligt op circa 40 m en kunt u bereiken middels een tunneltje onder de weg door.

Faciliteiten:

Dit leuke hotel bestaat uit een gebouw met 86 kamers verdeeld over 6 verdiepingen. In de lobby treft u de receptie. In het restaurant worden de maaltijden in buffetvorm gepresenteerd. In het a la carte restaurant kunt u tegen betaling dineren. Er zijn 4 bars, waaronder een discobar. In de tuin ligt het zwembad met 1 glijbaan en apart kinderbad, omringd door ligbedjes en parasols. Ook op het strand staan de parasols en ligbedjes gratis tot uw beschikking. Verder biedt Emir Fosse Beach u een dokterservice, wasserette, juwelier, internet, minimarkt en kapsalon. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar), babysit op aanvraag en een speeltuintje.

Uw hotelkamer:

De nette kamers in Emir Fosse Beach zijn voorzien van individuele airconditioning, telefoon, satelliet tv en een balkon. De minibar wordt tegen betaling gevuld en het kluisje is te huur. De badkamer beschikt over een toilet, douche en haardroger.

Sport & Ontspanning:

U kunt in Emir Fosse Beach gratis gebruiken maken van tafeltennis en dart. De aangeboden watersporten zijn tegen betaling. Het gebruik van het Turkse bad en de sauna zijn gratis. Massage en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgd overdag en in de avonden een leuk en gevarieerd programma met sport, spel en shows.

Verzorging:

U verblijft in Emir Fosse Beach op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.00), snack (12.30-16.00), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. De aanwezige lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 23.00 uur. Tegen betaling: drankjes in de disco, Turkse koffie, waterpijp, ijs, verse sappen, import drankjes en drankjes op het strand.

LET OP:

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Emir Fosse Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203