Galaxy Beach hotels Afbeelding Galaxy Beach hotels
Galaxy Beach hotels
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Galaxy Beach hotels


Galaxy Beach
Turkije - Turkse Riviera - Alanya

Ligging Galaxy Beach is gelegen op ca. 14 kilometer van het centrum Alanya en ca. 30 meter van het privestrand, dat slechts door een rustige weg wordt gescheiden.

Faciliteiten: Galaxy Beach beschikt over 116 kamers verdeeld over 2 gebouwen van maximaal 5 verdiepingen. Stap het hotel binnen waar u een receptie en een lift vindt. Er zijn 2 lobby's waar gasten gratis gebruik kunnen maken van wifi, een buffetrestaurant en 2 bars. Verder beschikt Galaxy Beach over een sauna, kleine fitnessruimte, conferentieruimte en een minimarkt. Buiten vindt u het zwembad met kinderbad en ligbedden en parasols. Ook het strand is voorzien van ligbedden en parasols. Voor de kleintjes is er een mini-club (4-12 jaar), een animatieteam en een speeltuin. Als extra service heeft het hotel een wasserette en een medische dienst.

Uw hotelkamer: De standaard kamers (1-3 personen) van Galaxy Beach zijn verzorgd ingericht en beschikken over airconditioning, een kluisje (tegen betaling), minibar (tegen betaling), satelliet televisie en een telefoon (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en een fohn. Balkon met zitje.

Sport & Ontspanning: Het animatieteam organiseert de hele dag door leuke spelletjes en activiteiten voor jong en oud. 's Avonds worden vermakende shows gegevens. Verder kunt u lekker bewegen in de fitness of helemaal tot rust komen in de sauna met Turks stoombad (gratis) waar u een ontspannende massage kunt nemen (tegen betaling). Overige activiteiten zijn tafeltennis, darts, biljart (tegen betaling), schaken en beachvolleybal.

Verzorging: U verblijft in Galaxy Beach op basis van All Inclusive. Ontbijt (07.00-09.30), laat ontbijt (09.30-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00) zijn allen in buffetvorm. Thee tijd (17.00-17.30) en geselecteerde lokale (alcoholische) dranken (10.00-23.00). Niet inbegrepen: versgeperste sappen, Turkse koffie, gebottelde dranken, alle importdranken en drankjes na 23.00 uur.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Galaxy Beach hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203