Hotel Alaaddin Beach Afbeelding Hotel Alaaddin Beach
Hotel Alaaddin Beach ***
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Hotel Alaaddin Beach

***

Alaaddin Beach is een absolute aanrader! Het hotel ligt aan het Kleopatra strand en vlakbij het oude centrum. Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Hotel o.b.v. Halfpension



Alaaddin Beach is een absolute aanrader! Het hotel ligt aan het Kleopatra strand en vlakbij het oude centrum. Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Ligging: Alaaddin Beach in Alanya

Alaaddin Beach heeft een unieke ligging, het ligt direct aan het populaire Kleopatra strand. In de directe omgeving bevinden zich volop terrasjes en restaurants. De haven en het centrum van Alanya liggen op 800 meter.

Faciliteiten: Alaaddin Beach

Alaaddin Beach beschikt over 40 kamers, een lobby met receptie. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad omringd door het zonneterras met ligbedjes en parasols. Vanaf het zonneterras heeft u uitzicht op het strand en de zee. De ligbedjes en parasols op het strand zijn tegen betaling. Verder biedt het hotel u een dokterspost en gratis wifi in openbare ruimtes.

Uw hotelkamer:

De kamers van Alaaddin Beach zijn netjes ingericht en voorzien van telefoon, televisie, individuele airconditioning, kluisje en een balkon. Badkamer met douche, toilet en haardroger.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie in Alaaddin Beach kunt u gebruikmaken van het beachvolleybalveld. Tegen betaling worden diverse watersporten aan het strand aangeboden. De hamam, sauna en massages zijn tegen betaling.

Verzorging: Alaaddin Beach

U verblijft op basis van halfpension, ontbijt en diner in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Alaaddin Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203