Long Beach Harmony Resort Afbeelding Long Beach Harmony Resort
Long Beach Harmony Resort *****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Long Beach Harmony Resort

*****



Hotel o.b.v. All Inclusive



Long Beach Harmony Resort

In Long Beach Harmony is het volop genieten en tot rust komen tijdens uw vakantie. Het hotel ligt naast het Long Beach Resort en is slechts door een weg gescheiden van het langgerekte zandstrand. Luxe en kwaliteit, volop faciliteiten voor het hele gezin, prachtige kamers, een Health & Beauty Center en een prima Ultra All Inclusive concept zorgen voor een goed geslaagde vakantie!

Ligging

Het Long Beach Harmony in Turkler ligt aan een van de mooiste zandstranden van Alanya met circa 600 meter aan kustlijn en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het toeristische centrum van Alanya bevindt zich op ca. 20 kilometer afstand.

Faciliteiten

Long Beach Harmony is een heerlijk 5-sterrenhotel en beschikt over 247 kamers verdeeld over een oppervlakte van ca. 18.000 m2 (max. 2-8 verdiepingen). Er is een moderne lobby met een lobbybar, de receptie er zijn 6 liften. Long Beach Harmony beschikt over een hoofdrestaurant en 5 a-la-carterestaurants (reservering verplicht). Eenmaal per verblijf kunt u gratis dineren in een a-la-carterestaurant. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar bij de diverse bars, waaronder een disco en pool bar. Op het zonneterras en rondom de zwembaden, allemaal met een apart kinderbad, staan de ligbedden en parasols al voor u klaar. Tevens is er een aquapark met glijbanen voor groot en klein. Ook zijn de ligbedden en parasols beschikbaar op het strand zonder extra kosten. Daarnaast is er een (gratis) badhanddoekenservice. Overige faciliteiten in Long Beach Harmony zijn: een minimarkt, diverse winkeltjes, een kapsalon, een doktersservice, wasserette, fotoservice, een internetcafe en een game center (alle tegen betaling). Wifi in de lobby beschikbaar (gratis).

Absoluut genieten terwijl de kinderen zich vermaken in de miniclub (4-12 jaar), de minidisco of in het speeltuintje.

Sport & Ontspanning

n Long Beach Harmony hoeft u zich niet te vervelen. U vindt er een fitnesscenter, 2 tennisbanen (materiaal en verlichting tegen betaling), tafeltennis, voetbal, beach volleybal, darts, boccia en aerobics zijn gratis. Bowlen, biljart en de watersporten zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kunt u gratis gebruikmaken van het binnenzwembad, het Turks bad, jacuzzi en de sauna. Massages en andere behandelingen zijn tegen betaling. Ook kunt u zich laten verwennen in het Beauty Center (tegen betaling). Overdag en 's avonds is er een leuk animatieprogramma met bijvoorbeeld shows en live muziek.

Kamers

Standaardkamer

Uw standaardkamer (1-3 personen) in Long Beach Harmony is modern en elegant ingericht en voorzien van een telefoon, satelliet LCD televisie en muziekkanaal, een minibar (gevuld bij aankomst, dagelijks bijgevuld met water), gratis wifi, airconditioning, een kluisje (gratis) en een balkon of terras met zitje. Badkamer met douche, toilet en een fohn.

Zeezichtkamer

Tegen een toeslag kunt u een zeezichtkamer (1-3 personen) of een swimup kamer (1-3 personen) boeken. Swimup kamers beschikken over een terras met direct toegang tot het zwembad.

Quadkamer/Familiekamer

Voor het gezin raden we een quadkamer (2 volw. + 2 kind.) of een familiekamer (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) aan. Quadkamers zijn als de standaardkamers, maar met bij plaatsing van extra bedden. Familiekamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar bestaan uit 2 ruimtes, waarvan in een ruimte een stapelbed.

Voordeelkamer

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Verzorging

U verblijft hier op basis van all inclusive.

All Inclusive Formule (onder voorbehoud)

U verblijft in Long Beach Harmony op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-17.00), koffie/thee en koekjes (12.00-17.00) en middernachtbuffet (24.00-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes en een aantal import drankjes zijn inbegrepen van 10.00 tot 23.59 uur. Tevens is er een speciaal kinder- en dieetbuffet beschikbaar. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchten- en groentesappen, drankjes in de disco, drinken in flessen, roomservice en alle consumpties na 23.59 uur.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten (bijv. transfers). Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Long Beach Harmony Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203