Meryan Afbeelding Meryan
Meryan
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Meryan


Meryan is een populair hotel bij vele vakantiegangers met de ideale omgeving voor ontspanning.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Meryan

Meryan is een populair hotel bij vele vakantiegangers met de ideale omgeving voor ontspanning.

Ligging

Dit hotel ligt direct aan het strand waar u op korte afstand een grote bazaar vindt. De afstand tot het centrum van Alanya is circa 33 kilometer. De dichtstbijzijnde winkels bevinden zich op ongeveer 2 kilometer. Hier vindt u ook diverse restaurants. De dolmus vindt u ook in directe omgeving.

Faciliteiten

Dit hotel heeft een 24 uur geopende receptie, 6 liften, draadloos internet in openbare ruimtes tegen betaling, een minisupermarkt en diverse winkeltjes, een kapsalon, twee buitenzwembaden met ligstoelen, parasols, en drie waterglijbanen, een kinderzwembad en een binnenzwembad.

Voor uw maaltijden kunt u het restaurant en de snackbar raadplegen. Voor eventuele drankjes kunt u terecht bij de zes bars, de lobbybar, vitaminebar, poolbar en strandbar. Het hotel biedt ook een artsenservice en een televisiehoek.

Sport/Amusement

Qua amusement biedt het hotel veel voor kinderen zoals een leuke speeltuin, een miniclub en animatie. Voor jongeren is er een discotheek, een tennisbaan, tafeltennis, beachvolleybal, darts en watersportmogelijkheden. Om te kunnen genieten van ontspanning is er voor de liefhebbers een schoonheidssalon, een hamam en sauna, een solarium en kunt u genieten van een heerlijke massage.

U kunt ook een paar uur sporten in de fitnessruimte van het hotel.

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van een minibar, een balkon met zitje, een televisie met Nederlandstalige zenders, een telefoon, airconditioning en een badkamer met bad, toilet en fohn.

Verzorging

U verblijft op basis van All Inclusive. Hierbij zijn alle maaltijden in buffetvorm. U kunt ook gebruik maken van de middagsnacks, koffie en thee, ijsjes, lokale alcoholische en non alcoholische dranken en de minibar.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Meryan 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203