Semiz Appartementen Afbeelding Semiz Appartementen
Semiz Appartementen **
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Semiz Appartementen

**

Appartementen Semiz zijn een prima basis voor uw vakantie in Alanya. Het complex ligt direct aan een gezellige boulevard met winkeltjes en restaurantjes en na een korte wandeling staat u op het strand.

Ligging: Semiz Appartementen in Alanya

Semiz Appartementen ligt ongeveer 3 kilometer buiten het centrum van Alanya en kijkt uit over zee. Het strand vindt u op ca. 70 meter afstand en er is een bushalte op ca. 6 kilometer afstand. In de directe omgeving vindt u winkels en restaurants.

Faciliteiten: Semiz Appartementen

Semiz Appartementen beschikt over 25 appartementen verspreid over 5 verdiepingen. Op de begane grond vindt u de receptie met kluisjes, een lift, een lobby met bar, een speelruimte voor kinderen en een binnenzwembad. Buiten vindt u nog een zwembad met apart gedeelte voor kinderen dat wordt omringd door ligbedden en parasols. Er is een gezellige pool-/snackbar waar u terecht kunt voor verkoelde drankjes en lekkere snacks. Bij het a la carte restaurant kunt u genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten. Semiz Appartementen heeft een privegedeelte op het strand met gratis ligbedden.

Uw appartement

De appartementen van Semiz Appartementen zijn basic maar netjes ingericht. De 2-kamerappartmenten zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en bestaan uit een woon-/slaapruimte en een aparte slaapkamer. De appartementen beschikken over 2 balkons, een badkamer met douche, toilet en fohn, een keuken met inventaris, airconditioning (tegen betaling), minibar, telefoon, gratis wifi en een satelliet televisie.

Sport & Ontspanning

Bij Semiz Appartementen hoeft u zich niet te vervelen. Daag uw buurman uit voor een potje tafelvoetbal of tafeltennis of probeer een van de vele watersporten uit bij het strand. De voorzieningen kunnen seizoensgebonden of tegen betaling zijn.

Verzorging: Semiz Appartementen

U verblijft in Semiz Appartementen op basis van logies.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Semiz Appartementen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203