Wasa Afbeelding Wasa
Wasa
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Wasa


Wasa

Wasa heeft Leuke accommodaties bij het Kleopatra strand en beschikt over een eigen prive gedeelte op het strand.

Ligging

Het Kleopatra Wasa Hotel ligt 1km van het centrum van Alanya. Het kasteel van Alanya ligt op 3 km van het hotel. De luchthaven van Antalya ligt 123 km verderop.

Faciliteiten

Gasten van het Wasa kunnen naar het strand gaan om te zwemmen of te ontspannen in de ligstoelen bij het zwembad. WiFi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. Bij het zwembad zijn er zonnebedden en parasols aanwezig. Je kunt er ook tafeltennissen. Bedlinnen en de handdoeken worden om de drie dagen verschoond. Het restaurant van Hotel Wasa serveert een ontbijtbuffet voor ontbijt, lunch en diner. Het hotel biedt ook een bar en een lounge.

Kamer

Alle kamers in het hotel biedt kamers met airconditioning, satelliet-tv en een eigen balkon. Alle kamers beschikken over een minibar en een kluisje en zijn uitgerust met een eigen badkamer.

Verzorging

U verblijft in Wasa op basis van All-inclusive





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Wasa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203