Xperia Saray Beach Afbeelding Xperia Saray Beach
Xperia Saray Beach
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Xperia Saray Beach


Xperia Saray Beach
Turkije - Turkse Riviera - Alanya

Ligging Direct aan het bekende Cleopatra strand gelegen op nog geen 600 m van het levendige centrum van Alanya, welke gemakkelijk per dolmus te bereiken is.

Faciliteiten: Xperia Saray Beach bestaat uit 1 gebouw met maximaal 7 verdiepingen en 71 kamers. Het hotel is onlangs gerenoveerd. In de lobby vindt u de receptie en TV salon met televisie met grootscherm en dvd-speler. Kluisjes zijn gratis bij de receptie te gebruiken. Voor al uw consumpties is er een buffetrestaurant, met binnen- en buitenterras, 2 a la carte restaurants (Internationaal en Mediterraanse keuken), beachbar, lobbybar, koffiebar en een poolbar. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad met glijbaan. Rondom de zwembaden en op het strand staan ligbedden en parasols voor u klaar. Er is een badhanddoekenservice aanwezig. Voor kinderen is er een speeltuin. Verder treft u er een internethoek, kapper, winkeltje, wasserette, strijkservice en een dokterservice aan. Er is gratis draadloos internet in het hotel.

Uw hotelkamer: De nette kamers zijn voorzien van minibar (gevuld met water en frisdrank), koffie- en theezet faciliteiten, individuele airconditioning, kluisje (tegen betaling), kussen keuze menu (tegen betaling), satelliet TV, telefoon en balkon. Badkamer met douche, toilet en haardroger.

Sport & Ontspanning: In Saray Beach kunt u gebruik maken van tafeltennis, darts, kaartspellen en schaken. Op slechts 300 m vindt u het publieke sportveld met tennisbanen, volleybal- en basketbalveld. Aan het strand worden watersporten tegen betaling aangeboden. U kunt gebruik maken van het Turkse bad en jacuzzi. Het gebruik van de sauna en de behandelingen zijn tegen betaling. Eens per week is er live muziek in de avonduren. Verzorging: All Inclusive Ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.00-14.00), koffie/thee met koekjes (10.00-18.00), diner (19.00-21.00) en middernachtsoep (23.00-24.00), allen in buffetvorm. Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn tussen 10.00-24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: champagne, import drankjes, verse vruchtensappen, ijsjes, a la carte menus (met reservering en tegen 5 euro per persoon per keer) en cocktails.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Xperia Saray Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203