Alp Pasa Hotel Afbeelding Alp Pasa Hotel
Alp Pasa Hotel ****
Bestemming: Turkse Riviera - Antalya

Alp Pasa Hotel

****

Een bijzonder, sfeervol en authentiek hotel, dat is Hotel Alp Pasa. U zult zich als een Sultan voelen. Aan alles is gedacht, een uitstekende keuken, sfeervol restaurant, prachtige tuin en bijzondere kamers, voeg hier het Ottomaanse interieur en de bijzondere locatie aan toe en u geniet van een vakantie die u niet snel zal vergeten!

Hotel o.b.v. Halfpension



Alp Pasa

Een bijzonder, sfeervol en authentiek hotel, dat is Hotel Alp Pasa. U zult zich als een Sultan voelen. Aan alles is gedacht, een uitstekende keuken, sfeervol restaurant, prachtige tuin en bijzondere kamers, voeg hier het Ottomaanse interieur en de bijzondere locatie aan toe en u geniet van een vakantie die u niet snel zal vergeten!

Ligging: Alp Pasa in Antalya

Alp Pasa ligt in Kaleici, het historische centrum Antalya. In de directe omgeving vindt u tal van winkeltjes en terrasjes. U wandelt in 5 minuutjes naar het gezellige haventje of naar het stadsstrandje.

Faciliteiten: Alp Pasa

Alp Pasa bestaat uit 4 Ottomaanse villas die 300 jaar geleden al als herberg gebruikt werden door de handelaren. Het hotel is een museum op zich dankzij de vele karakteristieke Ottomaanse details, zowel binnen als buiten. In de kleine maar prachtige met bougainville begroeide tuin ligt een klein zwembad omringd door een zonneterras met ligbedjes en een bar voor uw drankjes. Op mooie dagen kunt u in de tuin tussen de bloempracht uw maaltijden gebruiken. In het sfeervolle binnen restaurant kunt u heerlijk dineren met kaarslicht, een knisperende open haard en live pianomuziek (op vastgestelde dagen en tijden). U kunt in de lobby en rondom het zwembad gratis gebruik maken van Wi-Fi Internet.

Uw hotelkamer:

Alp Pasa beschikt over diverse kamertypes en zijn allen verschillend, maar, luxe, sfeervol en in Ottomaanse stijl ingericht. De standaardkamers zijn voorzien van satelliet TV, minibar (tegen betaling), huurkluisje en individuele airconditioning. De badkamer is voorzien van douche, fohn en verzorgingsproducten. De luxe kamers met jacuzzi zijn voorzien van satelliet TV, minibar (tegen betaling), huurkluisje en individuele airconditioning. De luxe marmeren badkamer is voorzien van een whirlpool, douche, fohn, verzorgingsproducten, slippers en badjassen.

De juniorsuite, ook wel Ottoman Pacha Suite genoemd, is als een droom. Het kingsize bed is opgemaakt met satijnen beddengoed. Er is een satelliet TV, minibar (tegen betaling) en individuele airconditioning. De luxe marmeren badkamer is voorzien van een whirlpool, douche, fohn, verzorgingsproducten, slippers en badjassen.

De studio suitebestaat uit een slaapkamer met een en suite badkamer met bad en massagedouche. Er is een satelliet TV, zithoek, minibar (tegen betaling), individuele airconditioning, kluis en wireless internet.

Verzorging: Alp Pasa

U verblijft op basis van Halfpension; ontbijt en diner in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Alp Pasa Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203