Delphin Imperial Afbeelding Delphin Imperial
Delphin Imperial *****
Bestemming: Turkse Riviera - Antalya

Delphin Imperial

*****

Delphin Imperial is het nieuwste paradepaardje van de Delphin hotels. Dit fantastische hotel opent haar deuren in april 2012 en zal de andere hotels in de omgeving laten verbleken. Alles wat u zich maar kunt wensen op gebied van service, kwaliteit, luxe en comfort vindt u in Delphin Imperial.

Hotel o.b.v. Ultra All Inclusive



Delphin Imperial

Delphin Imperial is het nieuwste paradepaardje van de Delphin hotels. Dit fantastische hotel opent haar deuren in april 2012 en zal de andere hotels in de omgeving laten verbleken. Alles wat u zich maar kunt wensen op gebied van service, kwaliteit, luxe en comfort vindt u in Delphin Imperial.

Ligging: Delphin Imperial in Lara

Het luxe Delphin Imperial ligt in Lara Beach, direct aan het strand en de azuurblauwe zee. Het centrum van Antalya ligt op 15 kilometer.

Faciliteiten: Delphin Imperial

Delphin Imperial bestaat uit een gebouw van 9 verdiepingen en beschikt over 650 kamers. In de lobby treft u de receptie, 10 liften en de lobbybar. Er is een buffetrestaurant en 7 a la carte restaurants (o.a. Grieks, Oosters, Frans en Vis). U kunt bij de verschillende bars terecht voor uw drankjes. In de ruim opgezette tuin liggen 3 zwembaden, een hoofdbad, een relaxbad en een bad met glijbanen en tevens zijn er 2 kinderbaden. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedjes en parasols tot uw beschikking. Een handdoekenservice is aanwezig. Verder biedt Delphin Imperial u een mini shopping mall, bowling banen (tegen betaling), internetcafe, bioscoop en een disco. Voor de kleintjes is er een miniclub,, kinderdisco, lunapark, kinderbios en een kidsmenu.

Uw hotelkamer Delphin Imperial

U verblijft in een superiorkamer voorzien van alle gemakken en comfort. Centrale airconditioning (op vaste tijden), satelliet TV, minibar (gevuld met fris, bier, water en snacks), kluisje, draadloos internet en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, fohn en toilet. Zeezichtkamers met toeslag. De familiekamers bestaan uit 2 ruimtes. Tevens zijn er aquakamers te boeken met een gemeenschappelijk zwembad. Indien u met 5 personen en een baby op een kamer verblijft, kan er geen babybedje worden bijgeplaatst.

Sport & Ontspanning Delphin Imperial

Tijdens uw verblijf in Delphin Imperial kunt u gratis gebruik maken van de 2 tennisbanen, tafeltennis, darts, kano, biljart, beachvolley, aerobics en de fitnessruimte. De watersporten zijn tegen betaling. In de prachtige wellness kunt u zich heerlijk laten verwennen met allerlei massages en behandelingen (tegen betaling). Het gebruik van het binnenbad, sauna, Turks bad en jacuzzi zijn gratis. Het animatieteam zorgt overdag voor sport en spel en in de avond voor shows en vermaak.

Ervaringen van Klanten

*Prachtig hotel, geweldige service! Echte aanrader kidsclub is TOP Echte aanrader

Verzorging Zomer: Delphin Imperial

U verblijft in dit hotel op basis van Ultra All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), allen buffetvorm. Allerlei snacks van 10.00 tot 22.00). koffie/thee met cake (24 uur per dag), ijs (10.00-18.00) en nachtsnack (22.45- 24.00). Champagnebrunch op zondag. De beschikbare lokale alcoholische, alcoholvrije, sommige import drankjes en verse vruchtensappen zijn 24 uur per dag inbegrepen, volgens de openingstijden van de outlets. Roomservice van 00.00 tot 06.00 uur (vast menu). Tegen betaling: import drank in de a la carte restaurants.

Verzorging Winter: Delphin Imperial

Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), allen buffetvorm. Diverse snacks (12.30-17.00), koffie/thee met cake (24 uur per dag), ijs (10.00-18.00) en nachtsnack (23.00-24.00). Alle beschikbare lokale alcoholische, alcoholvrije, sommige import drankjes en verse vruchtensappen zijn 24 uur per dag inbegrepen, volgens de openingstijden van de outlets. Roomservice van 00.00 tot 06.00 uur (vast menu). Tegen betaling: import drank in de a la carte restaurants en roomservice van 06.00 - 00.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Delphin Imperial 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203