Melas Lara Afbeelding Melas Lara
Melas Lara *****
Bestemming: Turkse Riviera - Antalya

Melas Lara

*****

Melas Lara Hotel is een 5-sterren All Inclusive hotel met aandacht voor kwaliteit en service, Het is een, vergeleken met de andere hotels aan Lara Beach, een kleinschalig hotel waar u zult genieten van een onbezorgde vakantie in het gastvrije Turkije. Melas Lara staat voor elegantie, rust en is geschikt voor families en stellen.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Melas Lara

Melas Lara Hotel is een 5-sterren All Inclusive hotel met aandacht voor kwaliteit en service, Het is een, vergeleken met de andere hotels aan Lara Beach, een kleinschalig hotel waar u zult genieten van een onbezorgde vakantie in het gastvrije Turkije. Melas Lara staat voor elegantie, rust en is geschikt voor families en stellen.

Ligging: Melas Lara in Antalya

Melas Lara Hotel ligt direct aan het strand van Lara Beach. Het centrum van Antalya ligt op 15 kilometer en is te bereiken met dolmus of taxi.

Faciliteiten: Melas Lara

Het hotel bestaat uit een gebouw met 12 verdiepingen, 3 liften en 264 kamers. In de lounge treft u de receptie en de gezellige lobbybar met zitjes. Melas Lara beschikt over een hoofdrestaurant en 2 a la carte restaurants (Vis en Turks, vooraf reserveren). Daarnaast is er een poolbar, lobbybar, disco en patisserie. In de tuin vindt u het zwembad met apart kinderbad en een apart bad met 3 waterglijbanen. De ligbedjes en parasols zijn gratis te gebruiken bij het zwembad en op het strand. Bij de handdoekenservice krijgt u de 1e gratis, bij handdoekenwissel tegen betaling. Verder treft u er een dokterspost, roomservice, kapsalon, internetcorner, winkeltjes en een wasserette, allen tegen betaling. In de lobby en op de kamer is wireless internet (tegen betaling). Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jr).

Uw hotelkamer:

De comfortabele kamers zijn voorzien van een minibar (gratis, dagelijks bijgevuld), kluisje, telefoon, LCD satelliet tv, badjas, centrale airco, waterkoker met koffie en thee en een balkon. De badkamer is voorzien van (jacuzzi) bad/douche, toilet en fohn. De familiekamers bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning:

U kunt gratis gebruik maken van: tennisbaan, tafeltennis, biljart, beachvolley, aerobics, minigolf, squash, darts en het fitness center. Watersport is tegen betaling en wordt door derden aangeboden. In het Wellness Center kunt u gratis gebruik maken van het binnenbad, de sauna en Turks bad. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgd een gevarieerd animatie programma, 6 dagen per week overdag en 7 avonden per week.

Verzorging Zomer: Melas Lara

U verblijft in Melas Lara op basis van Ultra All Inclusive; Ontbijt Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.00). Patisserie (11.00-18.00), snacks (12.30-16.00), koffie uurtje (16.30-17.30), nachtsnack (21.00-24.00), ijs (11.00-18.00). U mag 1x per verblijf in een van de a la carte restaurants dineren (met reservering). Alle lokale alcoholische en non alcoholische drankjes en enkele importdrankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Bij het ontbijt is de verse jus dorange inbegrepen. Tegen betaling: roomservice, verse vruchtensappen en import drankjes.

Verzorging Winter: Melas Lara

Ultra All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.00). Patisserie (11.00-18.00), snacks (12.30-16.00), koffie uurtje (16.30-17.30), nachtsnack (21.00-24.00), ijs (11.00-18.00). U mag 1x per verblijf in een van de a la carte restaurants dineren (met reservering). Alle lokale alcoholische en non alcoholische drankjes en enkele importdrankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Bij het ontbijt is de verse jus dorange inbegrepen. Tegen betaling: roomservice, verse vruchtensappen en import drankjes.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Melas Lara 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203