Rixos Sungate Afbeelding Rixos Sungate
Rixos Sungate *****
Bestemming: Turkse Riviera - Beldibi

Rixos Sungate

*****

Rixos Sungate Rixos Sungate is een luxe 5-sterrenhotel en van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen ontspannen.

Hotel o.b.v. Ultra All Inclusive



Rixos Sungate

Rixos Sungate is een luxe 5-sterrenhotel en van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen ontspannen.

Ligging

Het prachtige en luxe hotel Rixos Sungate is zeer ruim opgezet, omgeven door pijnboombossen en ligt direct aan het strand. Op ca. 2 km van het centrum van Beldibi en ca. 17 km van het centrum van Kemer.

Faciliteiten

Hotel Rixos Sungate is ondergebracht in een aantal gebouwen die over het terrein van ca 250.00 m2 zijn verspreidt en beschikt over werkelijke alle denkbare faciliteiten. In totaal zijn er 969 kamers. In het hoofdgebouw vindt u de receptie. Verspreid over het complex treft u een dertiental bars aan, waar u uw drankjes kunt bestellen. De maaltijden kunt u verkrijgen in een van de restaurants. Het buffet wordt in het hoofdrestaurant geserveerd. Verder beschikt het complex over 8 a la carte restaurants (Italiaans, Turks, Mexicaans, vis, BBQ alleen voor 12+, Japans, Frans en Teppanyaki. Verspreid over complex is een aantal snackbars te vinden waar u tussen 10:00 en 18:00 diverse soorten eten kunt verkrijgen. Voor de liefhebber van zwembaden in Rixos Sungate een waar paradijs. Het hotel beschikt over 14 zwembaden met een oppervlakte van bijna 10.000 m2. Zo is er een centraal zwembad van 2500 m2, een relax pool van 2000 m2, een Aquapark pool van 590 m2 (geopend vanaf 1 mei) en een twee kinderpools in het Kids Kingdom. Rondom het zwembad en op het strand (700 meter lang) staan ligstoelen, matrasjes en parasols gratis tot uw beschikking. Ook kunt u gebruik maken van de gratis handdoeken service. Indien het weer wat minder is, staat er een binnenbad tot uw beschikking. Voor de kinderen is er een Kids Kingdom (geopend vanaf 1 mei) met een oppervlakte van 20.000 m2. Hier kunnen kinderen in diverse groepen (4-6, 6-8 en 8-13 jaar) meedoen aan tal van activiteiten. Er is een uitgebreid programma en er is een grote speeltuin, labyrint, kinderzwembad, kinderbioscoop, minidisco en kinderbuffet. Verder treft u in Rixos Sungate een discotheek, bioscoop, bowlingbaan, amfitheater, diverse winkeltjes, kapper en een haven voor prive jachten. Wilt u ontspannen en uzelf heerlijk laten verwennenHet Spa Center van Rixos Sungate verdeeld over 2 locaties biedt u voldoende opties; u kunt gebruik maken van het Turks stoombad, sauna, jacuzzi, massagesalon, beautysalon en 2 binnenzwembaden. Massages en behandelingen tegen betaling.

Sport & Ontspanning

Hotel Rixos Sungate biedt u voldoende mogelijkheden op sportief gebied: tennis (5 banen met verlichting), een voetbalveld, danslessen, beachvolley, squash, bowling, biljart, darts, een duikschool en diverse watersportfaciliteiten aan het strand. Deel van de genoemde faciliteiten is tegen betaling. Het professionele animatieteam zorgt voor een uitgebreid programma.

Kamer

Uw standaardkamer in Rixos Sungate is modern en stijlvol ingericht, voorzien van airconditioning (centraal geregeld), satelliet-tv, telefoon, minibar (dagelijks gevuld met frisdrank en bier), kluisje (te huur) en badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. Bijna alle kamers hebben een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u verblijven in een kamer met zeezicht. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden, en familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes.

Verzorging

U verblijft in Rixos Sungate op basis van Ultra All Inclusive volgens de formule bepaald door het hotel. Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Snacks (12.00-16.00) en koffie/thee en koekjes (14.00-18.00). Alle lokale non- en alcoholische en sommige import dranken zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, roomservice en de a la carte restaurants.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Rixos Sungate 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203