Crystal Waterworld Afbeelding Crystal Waterworld
Crystal Waterworld *****
Bestemming: Turkse Riviera - Belek

Crystal Waterworld

*****

Het Crystal Waterworld Resort & Spa is al weer zo'n schitterend nieuw hotel van de populaire Crystal-keten met een zeer uitgebreide Ultimate All Inclusive formule. Het hotel opent in 2013 haar deuren. Het zal u niet verbazen dat de wondere waterwereld hoge ogen zal gooien. Uw vakantie begint in al in de lobby waar u welkom wordt geheten met een traditionele Turkse lekkernij en 'sherbet' (verse vruchtendrank).

Hotel o.b.v. All Inclusive



Crystal Waterworld

Het Crystal Waterworld Resort & Spa is al weer zo'n schitterend nieuw hotel van de populaire Crystal-keten met een zeer uitgebreide Ultimate All Inclusive formule. Het hotel opent in 2013 haar deuren. Het zal u niet verbazen dat de wondere waterwereld hoge ogen zal gooien. Uw vakantie begint in al in de lobby waar u welkom wordt geheten met een traditionele Turkse lekkernij en 'sherbet' (verse vruchtendrank).

Ligging: Crystal Waterworld in Belek

Crystal Waterworld Resort & Spa ligt direct aan het 500 m brede prive strand (fijne kiezel). Het centrum van Belek ligt op ca. 10 km.

Faciliteiten: Crystal Waterworld

Het luxe nieuwe resort telt 886 kamers verspreid, verdeeld over 9 blokken van 4 etages, en 4 blokken van 3 etages. In Crystal Waterworld Resort & Spa kunt u 24 uur genieten van de luxe die het resort biedt. Heerlijk bereide maaltijden kunt u nuttigen in het buffetrestaurant. Buiten de maaltijden in het buffetrestaurant en snackcorners, heeft u de keuze uit 1 van de 5 a la carte restaurants (Turks, Verre Oosten, Italiaans en Zuid-Amerikaans en vis; reserveren noodzakelijk). Er zijn maar liefst 10 bars. In de tuin van het resort liggen 3 zwembaden en 2 aquaparken waarvan 1 voor kinderen. Verder is er een binnenbad met apart kinderbad (niet verwarmd: 1 april-31 okt). Ligbedden, matrassen en parasols staan bij het zwembad en op het strand gratis tot uw beschikking. Handdoekenservice is met borg. De kids worden niet vergeten; er is een mini-club (4-12 jr) en er zijn speciale kinderbuffetten en een speeltuintje. Verder biedt Crystal Waterworld & Spa een kapsalon, diverse winkeltjes, dokterspost, wasserette, game room, internetcafe (alle tegen betaling). Wifi is in het hele hotel gratis.

Uw hotelkamer:

De comfortabele standaardkamers zijn voorzien van individuele airconditioning, satelliet tv en muziekkanaal, minibar (frisdrank, dagelijks bijgevuld), kluisje (gratis), telefoon, wifi en balkon of terras. De badkamer is voorzien van bad/douche, toilet, telefoon en fohn. Er zijn familiekamers bestaande uit 2 ruimtes of met een verbindingsdeur (verder gelijk aan de standaardkamers).

Sport & Ontspanning:

Tennis (baanverlichting en materiaal tegen betaling), basketbal, beachvolleybal, fitness, tafeltennis, waterpolo, aquarobics, darts, minigolf en bioscoop. Tegen betaling: biljart, bowling, video games, tafelvoetbal en gemotoriseerde watersporten aan het strand. De Spa biedt onder meer Turks bad, sauna, stoombad en shockshower. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Zowel overdag als 's avonds zorgt het animatieteam voor vermaak en vertier.

Verzorging: Crystal Waterworld

U verblijft in Crystal Waterworld Resort & Spa op basis van Ultimate All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), diverse snacks (11.30-18.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00); allen in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (14.00-23.00), ijs (16.00-18.00), middernachtsnack (23.30-00.30), nachtsnacks (01.00-7.00). Per a la carte restaurant 1 diner per verblijf inclusief (met reservering). Alle lokale alcoholische, alcoholvrije en sommige geimporteerde drankjes zijn inbegrepen bij de geopende bar(s) van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: roomservice, flessen drinken, verse vruchtensappen, luxe importdranken en alles na 02.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Crystal Waterworld 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203