Titanic Deluxe Belek Afbeelding Titanic Deluxe Belek
Titanic Deluxe Belek *****
Bestemming: Turkse Riviera - Belek

Titanic Deluxe Belek

*****

Dit splinternieuwe 5-sterren, luxe en comfortabele hotel opent in mei 2013 voor het eerst haar deuren. Service, luxe, aandacht, verwennen en genieten staan in dit hotel centraal.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Titanic Deluxe Belek

Dit splinternieuwe 5-sterren, luxe en comfortabele hotel opent in mei 2013 voor het eerst haar deuren. Service, luxe, aandacht, verwennen en genieten staan in dit hotel centraal. Het hotel beschikt over zeer veel faciliteiten. Zo zijn er diverse zwembaden, waaronder een Olympisch zwembad, vele spectaculaire glijbanen, een enorme fitness, een zeer professioneel wellnesscenter om lekker te ontspannen en diverse sportfaciliteiten.

Ook op culinair gebied is het hier genieten! Uitgebreide buffeten, 3 a la carte restaurants en vele bars om van een drankje te genieten.

De kamers zijn van alle gemakken voorzien, ruim en zeer comfortabel.

Het strand is te bereiken via de shuttlebus of via de hotelboot. In zee zijn 3 pieren waarop u heerlijk kunt relaxen of mijmeren over zee.

Kortom, alles is aanwezig voor een heerlijke strandvakantie onder de Turkse zon!

Faciliteiten

Lobby met receptie, liften, winkeltjes, tegen betaling internethoek, gratis draadloos internet in het hele hotel, diverse bars, waaronder lobbybar, poolbar, beachbar, Ierse pub, patisserie, buffetrestaurant, 3 a la carte restaurants (vis, Italiaans, Turks), snackrestaurant, disco, roomservice. 5 Zwembaden, waarvan 1 een zoutwater zwembad, 1 Olympisch zwembad en 1 met diverse glijbanen, zonneterrassen, pieren en strand met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice. Tevens is er een heel leuk aquapark met zeer veel glijbanen, waaronder black hole, multi slide, space hole, rafting slide en flying boat.

Sport en Ontspanning

Aerobics, darts, basketbal, boogschieten, waterfiets, surfen (brevet vereist), kano, yoga, pilates, jeu de boules, tafeltennis, zeer grote en professionele fitness, beachvolleybal en tennis. Tegen betaling biljart, bowling, playstation, gamesroom en diverse watersporten aan het strand. Animatieprogramma voor jong en oud. Zeer professioneel wellnesscenter met Turkse baden, binnenbad, saunas en stoombaden. Tegen betaling massages en diverse schoonheidsbehandelingen.

Ligging

Het hotel is gelegen op ca. 1,2 km van het prive-strand met maar liefst 3 pieren en ca. 700 m van de rivier. Het centrum van Kadriye ligt op ca. 3 km en het centrum van Belek op ca. 6 km. Gratis shuttleservice naar het strand met de boot of de bus.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Titanic Deluxe Belek 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203